Livstruende sykdom for baby

Processed with VSCO with hb2 preset

Klokken 2 inatt våknet lillebroren min av oppkast etter å gått en hel dag å sagt at han er kvalm. Har selvfølgerlig sympati for gutten, å ønsker ikke at han skal ha det vondt men mamma instinkte mitt klarer ikke annet enn ungene mine.

Vis det er omgangssyken så sitter vi i en kjip situasjon, pga lillebroren min var vært oppi både meg, mamma og tvillingene. Alle sammen har sovet i stuen den siste måneden. Jeg fikk seng ned for å slippe å gå opp og ned trappen med barn etter krisersnittet, mamma sov på sofaen for å hjelpe og min bror sover her for at det ikke er forskjellsbehandling. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Så etter mye søk på nett bestemte vi oss for at en av oss måtte opp på rommet å oppholde oss, meg og tvillingene eller min bror og mor. Så midt på natten pakket mamma med seg ting opp for å oppholde seg der i 1-2 døgn.  Føler jo meg utrolig slem som hiver de vekk, men omgangssyken er virkerlig ikke noe jeg ønsker en baby skal få.  Å vis jeg blir smittet kan det gå utover melkeproduksjonen, å jeg kan smitte ungene for de kan jo ikke gå uten mat. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg kjenner jeg går rundt å har vondt i magen for jeg tenker for mye rundt dette, de er bare små hjelpeløse nurk som jeg må passe på av hele mitt hjerte. Men i denne situasjonen føler jeg meg håpløs, for nå er ikke det annet jeg kan gjøre enn å sitte å vente på hvem nestemann kan bli. 

Så nå skal jeg sitte aleine nede med tvillingene i 1-2 dager mens mamma og Brage skal sitte oppe fordi omgangsyken kan være en livstruende sykdom for babyer. Håper på det beste å at mamma klarer å holde seg frisk, for jeg tror ikke jeg klarer å ta vare på alle de syke når jeg har to små og passe på. 

Håper broren min blir fort frisk, for jeg ønsker ikke at han skal ha det vondt. Å håper virkelig at vi klarer å snike oss unna smitten. 

Processed with VSCO with hb2 preset

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

4 kommentarer

Siste innlegg