10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

                     

1. Har aldri prøvd snus, det er jeg selv veldig stolt av meg som kan si at snus er noe jeg aldri har prøvd. Alltid syntes at snus er noe som virker utrolig ekkelt. Jeg skulle ønske jeg kunne sagt at jeg ikke hadde prøvd røyk heller men det prøvde jeg en gang på byen for ett år siden. Men det er ikke noe for meg.


2. Jeg hadde rødt hår for 2 år siden. Jeg hadde en liten periode der jeg ønsket en liten forandring, så min store plan var å farge håret mitt. Det værste var at rødfargen i tuppene ble skyllet ut sånne at håret mitt var rødt på toppen og blondt i tuppene. Det var en STOR prosess å få ut rødfargen.

3. Redigerer ofte vekk føflekker, jeg vet ikke hvorfor, men når jeg redigerer bildene mine så redigerer jeg ofte bort føflekkene mine i halsen. Syntes ikke føflekkene er stygge men får følelsen av at de tar all oppmerksomheten i bilder.


4. Slo nesen min til blods, når jeg var liten så var jeg på trampolinen som barn sammen med en venninne så var det noe som gjorde at hun hadde blitt lei seg. Så min fantastiske plan var å slå nesen min i trampolinen frem til jeg begynte å blø neseblod, sånn at hun lo. Det værste var at det faktisk virket.

5. Stjal mamma sitt kort, jeg hadde en gosupermodel periode når jeg gikk på barneskolen. Å det å ha penger på spillet var veldig viktig, da det fort blir en konkurranse mellom venner i den alderen. Så en natt mamma sov så listet jeg meg inn på rommet for å ta kortet hennes å brukte masse penger. Husker ikke hvor mye penger jeg brukte, men vet iallefall at gosupermodel gjorde det alt for lett å betale. 


6. På barneskolen fikk jeg min første kjæreste som spurte meg om å bli sammen igjennom ett kort. Vi snakket aldri sammen for jeg var redd, så en dag ropte masse gutter i klassen hans at han slo opp. Latet som at jeg ikke brydde meg, men når jeg kom hjem så trøstet mamma meg med grilling på fjellet.

7. Når jeg var yngre så pleide jeg alltid å besøke mine oldeforeldre etter skolen, for de pleide å dulle litt ekstra med meg. Men så fant jeg ut at de dagene det var veldig vått ute og hadde regnet mye så fikk jeg litt ekstra behandling. Så på vei hjem fra skolen å vis det var vått ute så rullet jeg meg rundt i en vannpytt, fordi da fikk jeg teppe rundt meg å servert egg og bacon som var det beste jeg visste. Skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det, for det er jo ikke noe godt å sitte med våte klær.


8. Jeg pleide å ha veldig liten appetitt som mindre å slet med å spise maten min. Men jeg var jo så tynn at jeg trengte all den maten jeg kunne få, så min mor var flink til å passe på at jeg spiste nok. Men lite visste hun at jeg hadde mine talenter med å snike meg litt unna. Satt noen å så på meg så sa jeg at jeg måtte på toalettet for å så ta en stor bit i munnen som jeg spyttet i do, vis ingen satt rundt meg så gravde jeg litt i bosset for å presse det ned der ingen så det. 


9. Helt frem til slutten av ungdomsskolen gikk jeg alltid med løst hår, uansett hvor irriterende det var med hår i fjeset. Grunnen til at jeg gikk med løst hår var att jeg prøvde å skjule fjeset mitt så mye som mulig. En dag jeg gikk med hestehale på skolen kom en lærer bort til meg å sa at jeg var så fin med håret opp, å etter det bruker jeg nesten bare hestehale.
10. For lenge siden var jeg redd for at jeg var gravid, så jeg stresset veldig mye over det. Å stresset gjorde at kroppen min lagde falske graviditets symptomer som ingen mensen, smerter i magen og kvalme. Glad det ikke var sant, da hadde jeg kanskje hatt en blogg som het tvillingmammasom17?

 

Var dette noe dere ikke visste? 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

5 kommentarer

Siste innlegg