Jeg tror at naboene tenker jeg mishandler barna mine

Jeg elsker guttene mine over alt i verden, hadde aldri trodd at noen kunne bety så mye for meg. Jeg kan ligge i timesvis å bare se på de, å undre hvordan jeg har klart å få noe så perfekt. Alle sier til meg at  jeg bare må nyte tiden nå for jeg kommer til å savne denne tiden, men klarer ikke å la være å glede meg sånn til de er større.

Jeg ser allerede nå at jeg fikk så mye mer gleden av de når de begynte å være mer våkne, enn når de var nyfødt å ikke gjorde annet enn å spise og sove. Jeg har allerede begynt å jakte etter deres første smil, for jeg er så giret på å bli enda bedre kjent med personlighetene. Kan allerede merke at de er forskjellig da han ene trives best med å ligge på brystet og en liker best armkroken. Men jeg vet det er så mye mer jeg skal få se og lære om de, å jeg er så utrolig spent.

Men jeg kjenne også at det også kan være skummelt å tenke frem i tiden, for det er ting man må passe på når man har flere barn. Jeg kjenner allerede på det at å ha to barn er en utrolig krevende jobb, å jeg er livredd for tiden begge er på full skrik. Jeg prøver alt jeg kan for å holde begge to fornøyd, men når man bare har to hender så er det ofte umulig å tilfredsstille de begge to. 

Hva gjør man når begge to skriker for de trenger bleieskift? Jeg kan ikke bytte på en mens jeg bærer han andre, å jeg kan ikke ha begge på stellebordet for det er ikke plass. Ofte så sover en så jeg går å bytter på den som er våken, å typisk min flaks så våkner han for å så begynne å skrike som bare det. Noen ganger tenker jeg at naboene mine må jo tro at jeg mishandler barna mine. Det er vanskelig å ha to barn for man ønsker så gjerne å tilfredsstille begge sine behov, å at alle skal være glad og fornøyd hele tiden. 

Men til tross for at enkelte tider kan være krevende å man noen ganger bare ønsker å gå ut å skrike i frustrasjon så ville jeg ikke forandret på en ting. Jeg ser på hvordan jeg har det nå, å tenker at jeg hadde vært så tom vis jeg bare hadde hatt en av de. Jeg har vært så heldig å fått to nydelige nurk som jeg skal elske for alltid, å kunne ikke ønske meg noe bedre. Alle tøffe øyeblikk spiller ingen rolle, for når jeg ser på de så vet jeg at det er ingen andre steder jeg heller vil være. 

Kjærlighet har fått en hel ny mening for meg, bare tenk at jeg fikk dobbelt så mye å elske på en gang. Jeg trenger ingen mann i livet mitt jeg, fikk to kjekke karer tuslende inn i livet mitt

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

4 kommentarer
  1. Dette var en veldig missvisende overskrift. Det er jo ingen av naboene dine som har gitt uttrykk for at de tror du mishandler barna dine. Dette er jo bare noe du “tror”.
   Jeg har likt innleggene dine hittil, men dette syns jeg bare ble teit!

  2. Ingrid: Hei, veldig dumt at du syntes dette ble teit. Jeg er enig i at det er en missvisende overskrift, men overskrift er ofte det vannskerligste med ett innlegg syntes jeg. Jeg leser igjennom tekstene mine å grubler over hva jeg har skrevet kan være interessant å trykke seg innpå. Overskriften er det som gjør om noen ønsker å lese innlegget. Men jeg kan forandre på overskriften til tror, å tenke mer over hva jeg skriver fremover. Takk for tilbakemelding, å ønsker deg en fin dag videre 🙂

  3. For og ikke snakke om om hvor begrenset man blir med tvillinger. Går i barselgruppe hver tirsdag og dem er hjelpsomme på treffene. Men skulle så gjerne hvert med på andre ting også…som babysvømming, babykino eller på mamma- og babyyoga med de andre i gruppa. Men det lar seg ikke akkurat gjøre med tvillinger. Så føler meg litt isolert i hjemmet. At en må trøste på tur er vanlig her også😑 Heldigvis bor i en stor ny leilighet, som er godt isolert😂

  4. Jeg føler virkelig med deg, men det er så sant det folk sier til deg at du skal nyte tiden, for den går så sinn sykt fort. Mi datter ble 2 år på søndagen som var og nå først skjønner jeg hva folk mener med at man må nyte babytiden 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg