SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Tiderligere i uken la jeg ut på Snapchat og Instagram at dere skulle spørsmål, så her kommer de.

Hvordan er det å ha en mor som blogger?
Jeg ser ingenting negativt i at min mor blogger, det eneste jeg er redd for er at der blir som en skikkelig konkurranse mellom oss som aldri ender bra. Men jeg liker å ha noen felles interesser som vi kan snakke om, å lære av hverandre. 

Hvilken utdanning tar jeg?
Jeg utdanner meg til å bli en barne og ungdomsarbeider. Har fullført vg1, vg2 og første året som lærling, så jeg mangler bare ett år til som lærling før jeg er ferdig. Planen etter det er å jobbe i barnehage eller barneskole.

Vurderte du å ta abort?
Det var en periode jeg tenkte at abort var den beste løsningen da jeg faktisk bare var 18 år å enda ikke ferdig med utdanningen min. Tenker at de fleste har jo den drømmen om å finne en man kan planlegge å har barn ned, når man føler seg klar. Å når jeg fant ut om graviditeten å jeg tenkte på alle de tingene som gjorde at jeg ikke følte meg klar, så ble det  selvfølgelig vanskelig for meg å vite hva jeg skulle gjøre. Men angrer ikke på valget mitt da disse guttene er det beste som har skjedd meg.

Hvordan er ditt forhold til faren din?
Spørsmål som dette ønsker jeg dessverre ikke å svare på da jeg ikke ønsker å blande inn noen som ikke har gitt tillatelse til det. 

Får du mye hjelp? 
Jeg får utrolig mye hjelp av min mor, men jeg er bitt mer selvstendig så jeg gir ikke henne lov å hjelpe like mye som før. Hadde hun hørt skriking om natten så kunne hun lett funnet på å løpe ned å trøste de for å gi meg avlastning. Men jeg har bestemt meg for at om natten fikser jeg selv da de har det ganske bra på natten. Tror også at vis det ikke hadde vært for mamma så hadde jeg løpt rundt skitten og tissetrengt, da sånne ting ikke er noe lett med to små hengende rundt.

Hvordan er det å være tvillingmamma?
Det er som en berg og dalbane, kan man si. Det går opp og ned da jeg noen ganger bare vil sette meg i ett hjørne, mens andre ganger kan jeg nekte å sleppe de ut av syne.

Er du sammen med barnefaren?
Nei det er jeg ikke.

Hvor gammel er tvillingene?
Idag er de faktisk nøyaktig 5 uker gammel! Tiden flyr avgårde.  

Hva tenker jeg om at min mor skal til Tyrkia og få barn?
Jeg tenker det bare er gøy, da hun faktisk har ønsket seg ett barn til i flere år nå. Var også en periode hun vurderte å dra til Danmark for å få barn, men jeg tenker det er mye bedre at hun reiser til Tyrkia og få barn med en hun elsker, enn å dra til Danmark for å betale dyre dommer og barnet får ukjent far. 

Hvordan har du det?
Jeg har det faktisk veldig bra. Er jo selvfølgelig trøtt og sliten, men jeg kan jo ikke være annet enn glad når jeg er omringet av sånne flotte mennesker rundt meg hver dag.

Fullammer du tvillingene?
Ja jeg fullammer tvillingene, ganske morsomt når de fleste får helt sjokk over at jeg klarer det, å at jeg har nok melk til begge to. Men de legger no på seg kjempe godt, å jeg er veldig glad for at jeg slipper andre løsninger. Nå pumper jeg av og til da, men det er for å ta med steder da jeg ikke kan dobbelt amme i offentlighet.

Hvordan fant du ut at du var gravid?
Det var egentlig ganske tilfeldig at jeg fant ut av det. Pga p pillene så hadde jeg ikke noe regelmessig menstruasjon så jeg kunne ikke tenke at menstruasjonen var forsinket, så da måtte jeg ta en test. Men jeg hadde to dager der jeg var småkvalm på morgenen så jeg tenkte det var bedre å ta en test bare for å være sikker. Så viste jo det at jeg faktisk var gravid.

Hadde du planlagt ett jentenavn, før du visste det var gutter?
Jeg er ganske dårlig på å ta forskjellige beslutninger, men når jeg hørte navnet Oline for første gang så likte jeg det utrolig godt. Men nå har jo jeg to gutter som heter Thomas og Mathias, så jeg føler jeg må ha noe som slutter på as for å fortsette den lille trenden. 

Hva tenker du rundt det å eksponere barna på sosiale medier, å hvor går grensen på du deler og ikke? 
Dette er ett veldig godt spørsmål pga det er noe jeg ikke har tenkt så mye på, men er viktig å ha en tanke rundt. Jeg kommer nok til å dele en del bilder av barna mine, men det går en grense. Jeg kommer ikke til å dele noe nakenhet eller noen uheldige eller komiske situasjoner som kan bli ydmykende for barna mine. Når barna blir større og kan dele deres meninger kommer jeg ikke til å dele bilder uten deres tillatelse.  

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg