Alt kunne vært annerledes

Processed with VSCO with hb2 preset 

Noe jeg alltid har sett på som utrolig fascinerende å tenke på, er at alle valgene man tar kan ha så stor betydning for fremtiden. Men jeg syntes også det er grådig stressende, som gjør at jeg sliter med å ta valg i hverdagen. Bare små ting som egentlig ikke har store betydningen, kan jeg bruke utrolig lang tid på å finne ut av. 

Husker en gang jeg var på jobb å veilederen min sa jeg kunne velge mellom tiderlig eller sein pause. Det er ett enkelt spørsmål som ikke skal ta mer en noen sekunder å svare på, men hjernen min begynner å jobbe på høy hastighet. Jeg begynte for meg selv, for å se for meg de to forskjellige valgene i hodet.

Processed with VSCO with hb2 preset

Den ene pausen gjør at jeg slipper å være ute like lenge, mens den andre pausen gjør at jeg slipper å ta håndvask eller dekke på bordene for lunsj. Men så var det også en fredag, som betyr at vi hadde noe snacks på pauserommet som betyr enda ett dilemma. Går jeg opp først så har jeg ikke spist enda så har god plass i magen, eller så må jeg gå etterpå, å da slipper jeg å tenke på å spare til de neste som kommer.

Det kan vell ikke være normalt å slite så mye med ett slikt valg, som egentlig skal være så enkelt. Det værste var jo faktisk hvordan jeg løste dilemmaet mitt, da jeg gikk bort til ett tilfeldig barn på avdelingen, å sa at de måtte si sein eller tiderligt. Jeg kan jo ikke bruke andre mennesker til å ta mine avgjørelser for alltid. 

Det å bli gravid var jo utrolig vanskelig da jeg møtte det vanskeligste valget noen sinne. Det var valgt som kunne forandre så utrolig mye, jeg hadde valg mellom to helt forskjellige liv. Som vi vet nå så beholdte jeg, å fikk to nydelige gutter som har gitt dagene mine en helt ny mening. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Men hadde jeg valgt ett annet alternativ, så er jeg hundre prosent sikker på, at jeg hadde levd det samme gamle kjedelige livet. Hadde gått på jobb hver dag, for å så dra rett hvem etter jobb å sitte på rommet frem til natt, å i helgene sløse penger på alkohol for dra ut med noen venninner til sentrum. Jeg syntes alltid at jeg hadde utrolig kjedelige dager, men nå kan jeg fokusere på å gi barna mine masse kjærlighet. 

Jeg har alltid tenk at ting skjer for en grunn, å disse fantastiske guttene som kom inn i livet mitt har bare bevist det for meg. Jeg kunne ikke tenkt meg ett annet liv en det jeg har nå. Jeg har funnet høydepunktet i livet mitt, å kunne ikke ønsket meg noe annet!Processed with VSCO with hb2 preset

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg