Jeg er blitt en MILF

Processed with VSCO with hb1 presetOpp igjennom årene har en del kompiser av meg og bekjent kalt min mor for milf. Hun er ung og holder seg godt, så det er jo ikke rart at hun får slike kommentarer. De fleste bruker jo sikkert ordet som ett kompliment. Gratulerer til deg, du har fått barn og ser fremdeles bra nok ut til å hoppe til sengs. Blir jo nesten sånn vis man tenker igjennom det.

Men har funnet ut igjennom hele graviditeten at milf er så utrolig mye brukt av guttene. Før jeg var gravid så fikk jeg høre overalt at min mor var milf, under graviditeten sa alle jeg kom til å bli en milf, å nå har jeg senest idag fått beskjed om at jeg er milf. Jeg føler meg beæret kan man si.

Processed with VSCO with hb1 preset

Men tanken har jo slått meg at jeg helst ikke ønsker å bli stemplet som en milf. Frem til nå har jeg sagt tusen takk til alle som har kalt meg milf, men jeg vet ikke hvorfor jeg takker for at de sier at de vil ha meg til sengs? Syntes det rett og slett blir litt for dumt. Jeg er 99,9% sikker på at de fleste jenter og damer sitter pris på ett litt mer gjennomtenkt kompliment, enn å få order milf stemplet i pannen. 

Men for all del så mener jo de ikke noe stygt med det, det er jo ment godt. Så jeg kommer ikke til å slutte å takke når folk sier slikt. Men jeg vil helst ikke at barna mine skal vokse opp, å høre opp igjennom årene at moren deres blir kalt en milf. 

Men det er jo det som er litt skummelt også, for ting forandrer seg med årene. Når jeg var liten så følte jeg meg så uskyldig, da jeg ikke turte å ta i en gutt før ungdomsskolen. Å brukte barneskole tiden på å leke med pet shop og være med venninner. Å jeg som har jobbet med 1-3 klasse i praksis kan si at det er store forandringer. 

Små barn idag er mye mer tøff i kjeften enn jeg kan huske, banning og de har så mye mer kunnskap om ting de ikke burde tenke på enda. Husker når jeg hadde praksis på samme sted som en venninne, så var jeg med første klasse og hun med andre klasse. Så fortalte hun meg at en i klassen, hadde begynt å snakke med henne om tiss mot tiss å hva det gikk ut på.

Jeg er ekstremt glad for at jeg ikke kom i den situasjonen da jeg hadde blitt helt stum og sjokkert. Så når barn begynner å snakke om slike ting nå, hvem vet hva de snakker om når mine barn går på skolen. 

Jeg vil iallfall helst slippe at mine barn kommer å sier at de har hørt noen kalle meg milf, å de lurer på hva det betyr i ung alder?. Da bestiller jeg første flybilletten jeg finner, å løper. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Hva er deres tanker rundt ordet milf? Ser dere på det som ett uskyldig kompliment eller frekt?

 

5 kommentarer
  1. Noe så dumt. Du er ikke milf hvis du er 19 år med en unge. Hadde du vært 40 år, og fortsatt sett bra ut, så kunne du blitt kalt milf. Lær deg forskjellen!

  2. Anonym: Hei! Gjerne send meg en link vis du finner ett sted der det står svart på hvit, at det er en aldersgrense på å være milf. Direkte oversatt så betyr milf mother I’d like (to) fuck”. Man kan bli mor som ung og man kan bli mor som eldre. Vis man må være 40 år for å være milf, så har alle de som har kalt min mor milf også tatt helt feil. Ønsker deg en god jul.

  3. MILF er et akronym for det amerikanske slanguttrykket Mother(s) I’d Like to Fuck («mødre jeg kunne tenke meg å knulle»). Betegnelsen brukes om seksuelt attraktive mødre, vanligvis mellom 35 og 50 år.
   Betegnelsen MILF skal være kjent fra tidlige nyhetsgrupper på internett, men fikk en bredere utbredelse gjennom den amerikanske filmkomedien American Pie fra 1999. MILF-kvinnen fra denne filmen er «Stiffler’s Mom», moren til en av hovedpersonene. Begrepet er også registrert brukt som ungdomsslang i Norge..
   https://no.wikipedia.org/wiki/MILF

  4. Milf ble jeg kalt når jeg var 20. Hvorfor skal dere komme her å be henne lære seg forskjell? Og vise til link på wikipedia. Osv. Tålte dere ikke at hu ble kalt milf?
   Når jeg blir kalt milf ler jeg.. Hehe men.. Djises.. Haha..
   Spør du meg er milf en milf uansett alder. Så lenge en er mamma så er en mamma lissom.

  5. unnskyld meg damer, men no har vell ingen av dere peiling og grunnlag for og uttale dere om ka vi mannfolk mener?
   Selvfølgelig é d mer vanlig og ligge milf stempelet på eldre. men det sier vell seg selv når d é mødrene til folk/venner på vår egen alder. men no é faktisk Amalie blitt mor som ung, å d her d vesentlige ligger. Ordet MOR. Mother I Like To Fuck. om hon så hadde vært 16. så hadde hon kunne blitt omtalt som milf.
   slutt og preik om ting dokkar isje kan nåkke om. Wikipedia é ingen fasit på noe som helst. eg kan gå inn og endre det som står der her og no. samme gjelder dere.
   Anonym: TA DEG SAMMEN!!!!!! Kristina: se d eg skrev ang alder og “vanligvis mellom 35. – 50.år”.
   Eg uttaler meg isje om kvinner sine “stempler” på mannfolk, for eg har ingen grunnlag for d. Det samme gjelder for dere. Dere har ingen grunnlag for og uttale dokkar om ka vi menn bruker som uttrykk. Dokkar kan innbille dokkar d, men d betyr isje at d sant.
   Takk for meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg