Nå reiser vi!

Processed with VSCO with hb1 preset

Nå er dagen endelig her, som vi har gledet oss ekstremt mye til. Igår pakket vi alt fra sminke til finklær og masse mer for at vi nå skal hoppe i bilen å kjøre.

Vi gjorde alt ferdig igår for å slippe å stresse idag, å kan med ett smil på munnen si at vi hvert øyeblikk er vi fremme på hotellet. Mamma bestilte hotellrom for meg, mamma, lillebror og tvillingene som vi skal sove på natt til julaften. Å ikke bare hvilket som helst rom, men suite. Så vi får stor plass å kan kanskje også få en badstu på rommet, så jeg gleder meg til å se på det.

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg syntes det er helt utrolig deilig å tenke på, at når vi våkner på julaften så får vi deilig hotellfrokost, å hotellfrokost er det beste jeg vet. Ingenting er bedre enn å starte en dag med egg, bacon, bønner i tomatsaus og croissant. 

Lillebroren min skal også feire jul hos pappaen sin i år, så jeg er utrolig glad for at han iallfall får startet julen sin hos oss. Så da skal han få åpne julegavene fra meg og mamma om morgenen, før faren kommer å henter han.Processed with VSCO with hb1 preset

Så idag har vi tidlig innsjekk for å få mest mulig ut av dagen, å imorgen har vi sein utsjekk. Da blir broregutten min hentet av faren, før jeg, mamma og tvillingene kjører hjem for familiebesøk hos mormoren og bestefaren min. Da blir det deilig pinnekjøtt til middag, sikkert noe godt til dessert før alle samles i stuen for julegave åpning. Hvor lenge vi blir der er vanskelig å si på forhånd, da vi må se det ann på guttene.

Tenk at dette blir babyene mine sin første jul! Gleder meg til å skrive om hvordan deres første jul var. Men for å følge med på oppholdet på hotellet imorgen så legg meg til på Snapchat for oppdateringer.    

Du finner meg på Snapchat HER

Processed with VSCO with hb1 preset

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg