Min mor tror hun ikke får julegave av meg

God morgen alle sammen, nå sitter vi på hotellet å har nettopp spist frokost og åpnet gaver fra hverandre. Vi har alltid som en liten morgen tradisjon der vi gir hverandre en liten gave om morgenen. Men fordi Brage snart blir hentet av faren sin for å feire julaften der så fikk han en stor hoved gave av både meg og mamma. Å Brage har alltid elsket lego ninjago, så han fikk to forskjellige ninjago drager som han var storfornøyd med.

 

Av mamma fikk jeg en 500kr, to ullgensere og en ullbukser. Noe som passet utrolig bra da jeg har løpt rundt på hotellet å vært kald, pga jeg ikke pakket så smart. Så ullklærne er allerede blitt tatt i bruk.Brage hadde med både julegave til meg og mamma, som han hadde laget på skolen. Noe som er så gøy for hjemmelagde barne gaver er det beste.  Mamma fikk et kjempefint hjemmelaget gave, mens jeg fikk to lys glass.

 

Men min mor stakkars tror sikkert ikke hun får julegave av meg, men jeg har dessverre ikke en julegave til henne som kunne pakkes inn. Men den kommer klokken 12, så hun får bare lure på hva det kan være.  

Jeg ønsker alle en fantastisk jul, å at dere får masse god mat. Jeg skal iallfall kose meg med pinnekjøtt idag, så er jeg tilbake imorgen vis jeg ikke har falt i dvale av all maten.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg