Ingenting gikk som planlagt

Jeg skrev på lille julaften at vi var så smart, å pakket alt i forveien for unngå stress om morgenen. Vi hadde fått tidlig innsjekk, å hadde plan om å være på hotellet i allerede 10 tiden om morgenen. Men når jeg ble vekket av ungene litt over klokken ni, lå ennå min mor og bror i sengen. Så jeg tok en rolig start på dagen, der jeg lå med ungene som nettopp har begynt å smile, å ingenting er bedre enn å starte dagen til masse baby smil.

Mamma våknet tilslutt å kom inn til meg for å bære den ene tvillingen ned, mens jeg kom ned med nestemann. Egentlig skulle vi vært på hotellet rundt denne tiden, men så innså vi jo hvor mye som faktisk var glemt å pakke. Jeg og mamma hadde planer om å ta fine bilder av oss på hotellet, men hadde helt glemt vekk halvparten av det vi skulle ha med oss. 

Så vi endre opp med å spurte rundt i huset med en baby på hver av oss, som to gærne apekatter som jaktet etter bananer. Men det tar jo sin tid da guttene må spise og de må bytte bleie underveis, så fort ble klokken 12 før vi kom oss ut av huset. Planen var å stoppe innom senteret for å kjøpe lunsj da vi trengte mat, men fort så vi at det var stengt når vi kjørte forbi. Så vi måtte tenke på mat når vi kom frem. 

På hotellet parkerte vi i garasjen, tok ungene i vognen å drasset med oss en haug med bagasje vi tok med. Vi fikk til og med ikke med oss all bagasjen den første runden, så min mor måtte en tur ned igjen for å hente resten etter vi hadde sjekket inn.

Når vi hadde sjekket inn å gikk til rommet så hadde jeg og mamma veldig store forhåpninger, det var jo tross alt en master suite vi hadde bestilt. Så vi hadde jo et lite håp om at det var gigantisk å hadde badstue, så vi var jo litt skuffet ved første øyekast.  

Men lillebroren min derimot, han løp rundt i alle rommene å danset en skikkelig lykkedans mens han sa det var den beste dagen i livet sitt. Å det tok jo ikke lange tiden før jeg og mamma innså hvor fint det var også. 

Når vi hadde funnet oss til rette måtte vi fikse lunsj, for vi var blitt så sulten alle mann. Så vi valgte å bestille pizza fra restauranten på hotellet, for da kunne vi ta med maten på rommet. Så vi bestilte to medium pizzaer for litt over 300kr, å vi ble så svært skuffet når pizzaen rett og slett smakte så fælt. Men var ikke noe vi kunne gjøre med det da. 

Etter å ha tvunget i oss en fæl pizza begynte jeg og mamma å fikse oss mens lillebror satt i stuen å så på TV mens han bygde lego. Så tok jeg og mamma noen bilder når vi hadde fikset oss, men ting går treigt med to små som krever mye. 

Til middagstid fant vi ut at vi skulle ta en billig middag med å kjøre til McDonalds, men der gikk jo vi selvfølgelig på en smell da vi måtte betale 150kr for å komme ut. Så middagen ble ikke så billig som vi hadde tenkt ut, men sånn gikk det no. 

Vi koste oss iallefall med mat på hotellrommet, før jeg og guttene gikk inn på rommet for å prøve å få de til å sovne. Det var litt rart for de å sove på nytt sted, så de byttet litt på å være urolig. Måtte ligge med en av de på meg frem til rundt 3-4 om natten, før de sovnet å jeg klarte å sove dypt frem til kokken 7. 

Klokken 7 kom mamma inn til meg for å spørre om vi skulle gå til frokost for vi hadde nemlig planlagt å snike til oss frokost to ganger. Så vi gjorde oss klar til å spise, så gikk vi ned å spiste deilig frokost.

Så gikk vi opp å åpnet gavene som dere kan lese om HER, før vi gikk  å spiste frokost ennå engang. Senere på dagen gikk vi i familiebesøk hos min mormor som vi pleier vært år, deilig mat og god stemning. Men alle var så sikker på at ungene aldri skriker, pga de var rett og slett overraskende rolig. De lå fint å sov under middagen og desserten, så jeg tror rett og slett vi må ha jul oftere vis de sover så godt.

Beklager for ett rotete innlegg, men det ble skrevet i full fart da ungene har begynt å være så mye våken. Så jeg ønsker å bruke masse tid med de. 

Håper alle hadde en fantastisk julaften og at julen videre blir like bra.

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg