Fra festløve til tvillingmor

Processed with VSCO with hb1 preset 

Mitt 2018, fra festløve til tvillingmamma Jeg ser så mange som har skrevet om sitt 2018 år nå når året nærmer seg slutt. Så jeg tenkte å ta en liten gjennomgang fra mitt år, for det har vært så mye som har forandret seg for meg.

 

Januar

I 2017 var jeg på min første nyttårsaften fest, noe som var ganske stort for meg, da jeg aldri har vært den sosiale personen. Så jeg startet ny året med masse god stemning og promille i blodet. I januar var jeg ute og drakk så og si hver helg, fordi jeg hadde funnet gleden i å være sosial. Pleide å glede meg til hver helg for jeg visste hva som skjedde da. Så januar besto av å tilbringe ukedagene på jobb, å være med min mor og bror om ettermiddagen. Å i helgene oversminket jeg meg, å kledde meg fint for å gå ut på byen for å danse, drikke og møte venner.                 Processed with VSCO with hb1 preset 

Februar

Jeg valgte at jeg trengte en forandring i hverdagen, så jeg valgte å melde meg på ett treningssenter. Var flink til å gå der en kort periode i Februar men fant ut at det ble ganske stress å gå ett godt stykke fra bybanen og bort til treningen. Men dette var også perioden jeg begynte å være med barnefaren ganske ofte (kjent hverandre i mange år men aldri vært så mye med hverandre.) Han trente på samme treningssenter som gjorde det lettere for meg å komme meg på trening også. Dro også mye på byen denne måneden, men ikke hver helg som jeg gjorde i Januar.

Mars

Så og si hele denne måneden brukte jeg på å være med barnefaren til ungene. Var med han så og si døgnet rundt unntatt arbeidstiden, så jeg var sjeldent hjemme denne perioden. Var også i byen denne måneden men jeg reiste sammen med barnefaren. 22.Mars våknet opp med kvalme engang i slutten av denne måneden,  men valgte å gå på jobb allikevel pga jeg ikke var hjemme hos meg selv.  Kvalmen ga seg fort da jeg var kommet på jobb så valgte å ta en graviditetstest den dagen. Kjøpte en for å ta med meg hjem, men klarte ikke å vente så jeg tok den på toalettet ved bussholdeplassen. Testen var positiv så hoppet på første bybane til senteret for å kjøpe ny, trodde at jeg tok testen feil. På veien sendte jeg melding til både min mor, bestevenninne og barnefaren, alle var nok like sjokket. Mamma hentet meg å vi gikk hjem for å ta den neste testen sammen som endte opp med å bli positiv igjen. En veldig følelsesladet måned. Dagen etter postitivt test hadde jeg bestilt hotell opphold til meg og mamma for å kose oss, men typisk flaksen min var jeg blitt kvalm da så jeg klarte ikke å spise den gode hotell frokosten.  Men var veldig godt å kunne snakke ut om alt med henne, hun har alltid stilt opp igjennom tykt og tynt.

Processed with VSCO with hb1 preset

April

Startet selvfølgelig måneden med å prøve meg på en aprilsnarr på broren min. Lagde ett skikkelig ekkelt latex sår for å lure han, men mitt dårlige skuespill gjorde at jeg feilet. Den dagen tok også bestevenninnen min meg med på grilling ved sjøen, der vi snakket om alt mulig. Er utrolig heldig som har en venninnene som det, som har vært der for meg fra begynnelsen. Dro også ut med noen kompiser den måneden der vi kastet frisbee og koste oss, men var utrolig rart å gå rundt å holde på den hemmeligheten. Ønsket ikke å si det til noen for jeg var fortsatt usikker på valget mitt. Var lite som skjedde denne måneden, jeg var vell litt i sjokk. Var også litt med barnefaren etter at vi fant det ut men det dabbet av pga jeg ble utrolig kvalm og orket ikke det å være med så mange da.

Mai

I mai ble tiden min brukt hjemme med familien. Vi feiret 17.mai sammen der vi inviterte familien til oss, til deilig grillmat og god dessert. Vi gjorde bare masse koselige ting sammen. En dag tok jeg og mamma bussen til sentrum for å gå rundt i butikker, spise og bare ha en fin opplevelse sammen. En dag dro vi ut til standen for å bade og sole oss, men jeg følte jo meg ikke bra pga magen hadde nettopp begynt å vise, å jeg var ikke komfortabel med det. Lillebror og mamma hentet meg også en dag etter jobb for å kjøre på pizza restaurant for å spise der. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Juni

Så har vi tiden der jeg ble sjokket for andre gang. Min første ultralyd der jeg skulle få vite om det var gutt eller jente. Jeg skulle jo selvfølgelig på hyttetur med bestekompisen min senere den dagen. Jeg gikk rundt i sjokk når jeg fant ut at det ikke var en gutt, men to gutter i magen min. Jeg trengte egentlig tid til å bearbeide nyhetene men hadde lovet å være med på hytten. Så jeg dro på hytten, men endte fort opp med at mamma måtte hente meg for det ble for mye for meg. Mamma så utrolig som hun er kjørte direkte fra en nattevakt i flere timer for å hente meg hjem. Hadde ikke klart meg uten henne, dropper alt hun har i hendene for å hjelpe de andre rundt henne.

Juli

Da var vi kommet til bursdags måneden min også. Dagen før bursdagen min hoppet vi i bilen for å kjøre på en liten en dags bilferie. Lillebroren min skulle til faren neste dag for å ha sommerferie der også, å broren min sitt største ønske var å sove i bilen. Vi har en utrolig stor bil, så vi bare legger en dobbeltmadrass bak så kan man sove der. Trangt blir det men min mor hadde laget en liten dronning soveplass til meg pga graviditeten. Våknet dagen etterpå for å kjøre på ett hotell å spise deilig hotellfrokost på bursdagen min. Noen dager etter det satte jeg og mamma oss på ett fly for å reise til Tyrkia. På denne turen møtte hun også sin nåværende forlovede, hadde aldri tenkt på denne tiden at det skulle skje men sånn er det jo med alt. Syntes det er så gøy å tenke på at de ikke hadde møttes uten meg, for jeg valgte hotellet. I slutten av juli hadde venninne mine laget en liten babyshower til meg, noe som var veldig koserligt. 

Processed with VSCO with hb1 preset

August

Ny måned kom å jeg måtte si hade til bestevenninnen min, som skulle flytte til Trondheim for å studere. Jeg var veldig trøtt og sliten denne perioden, å jeg hadde begynt å få bekkenløsning som gjorde meg 50% sykemeldt fra jobben.  Så istedenfor 5 arbeidsdager så jobbet jeg 2 og en halv. 

September

Jeg ble 100% sykemeldt fra jobben pga tvillinggravide ikke er like lenge i arbeid som de som er gravid med en.Min mor skulle reise tilbake til Tyrkia i en uke for å møte sin daværende kjæreste så jeg fikk en uke hjemme til å bare totalt slappe av hjemme. Å når mamma kom hjem feiret vi forlovelsen hennes på Egon.

Processed with VSCO with hb1 preset

Oktober

Dette var vell den treigeste måneden jeg noen gang har opplevd. Den besto av masse soving, svangerskapskontroller og spilling på PlayStation. Tok også en tur opp på arbeidsplassen min en dag pga alle de gamle barnehagebarna jeg hadde vært med kom på besøk.

November 

Så kommer vi endelig til favoritt måneden min der gullungene mine kom til verden etter 3 dager i fødsel. November besto av å komme seg på beina igjen etter keisersnitt og bli vandt til mammarollen. Vi tok ungene med på lagunen storsenter for å komme oss ut av huset og vi tok til og med ungene med ut på restaurant. Hadde det vært opp til meg hadde vi bare vært inne, men har heldigvis en mor som pusher meg når det trengs. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Desember 

Føler at desember nettopp startet for tiden har rett og slett flydd av gårde. Det var begynnelsen av desember jeg startet og blogge å syntes det er utrolig at jeg har kommet så langt opp på topplisten på kort tid. Denne måneden har også Thomas og Mathias begynt å smile, noe som er det søteste jeg har sett. Blir så glad hver gang jeg ser ett lite smil på munnen deres. Å så må jeg jo ikke glemme at dette var ungene sin aller første julaften og natt på hotell.

Dette året har skjedd så utrolig mye, humøret har gått opp og ned, men jeg kan si att jeg aldri har vært lykkeligere. Gleder meg til å se hva det nye året har i vente.

Processed with VSCO with hb1 preset

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg