Traumatisk opplevelse

Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, noe som selvfølgelig betyr at det blir masse fyrverkeri. Fyrverkeri er virkelig noe av det fineste å se på, men når jeg var mindre så skjedde det noe som gjorde meg vettskremt.

Vi skulle skyte opp raketter hagen, men i det en av de siste i lunten skulle skytes opp, så veltet den. Noe som gjorde at de ble skutt mot oss istedenfor, så jeg løp med all min kraft inn i bagasjerommet på bilen å gjemte meg. 

Jeg var jo bare rett over 10års alderen, så jeg ble jo halvveis traumatisert kan man si. Etter den hendelsen har jeg helst ønsket å sitte inne, å se ut igjennom vinduet. Eller stå så langt som mulig vekke. 

Det er jo helt tullete å være så redd for fyrverkeri når det er så lenge siden, å sjansen for at det skjer igjen er så liten. Jeg tenkte å overvinne frykten min i år, men nå har jo jeg faktisk endelig en unnskyldning for å ikke gå ut. 

Vell vell, når ungene blir større må jo jeg være den som setter opp raketter. Kan jo ikke overføre frykten min til guttene mine. 

Nå er jeg iallefall veldig spent på å se om de reagerer på rakettene i overimorgen. Ganske kjedelig vis de rett og slett blir livredde, men heldigvis er mamma hjemme for å hjelpe til vis de blir det. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

2 kommentarer
    1. Hei. Jeg synes det er fint på å SE på fyrverkeri. Men jeg er ikke så begeistret for LYDEN av de jeg heller 😉 Kan du lage en video eller vanlig innlegg av hva du fikk til jul? Og evt hva guttene finn? Morsomt med slike innlegg ❤ Hilsen fast leser

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg