Nyttårsforsetter for 2019

Reklame | mimastjerne

Da var året nærmet seg slutt, å alle sitter seg ned å planlegger de kjente nyttårsforsettene. Skal jo ærlig si at jeg lager noen, men så glemmer jeg de en måned inn i året. Men i år har jeg laget litt mer realistiske mål, å nå står de skrevet ned så har ikke muligheten til å glemme de.

 

Spise mindre søtsaker

Siden graviditeten har jeg kommet i en dårlig uvane, da sukkersuget tok over. Jeg var jo ikke akkurat redd for å legge på meg, for det gjorde jeg uansett. Etter graviditeten var jo planen å avvenne meg den dumme uvanen, men her sitter jeg å stapper i snop som aldri før. 

Komme meg mer ut

Ungene har utrolig godt av å komme seg ut i frisk luft, men jeg ser på det som en stressfaktor. Før jeg kan ta de med ut må jeg amme, bytte bleier, gjøre klar vognen og ungene. Det blir mye gråt og stress før man kommer seg ut, men jeg har bestemt meg for å bli bedre. 

Bli mer sosial

Jeg gjør ikke mer enn å sitte inne, å snakker så vidt med andre en familien min her i huset. Jeg håper at til nest år når ungene er større, får jeg muligheten til å komme meg mer ut å være med folk.

Få mer gleden i sang og musikk igjen

Jeg pleide å elske å drive med musikk, jeg spilte gitar, skrev sanger og sang. Men det var noe som gjorde at jeg mistet gleden for musikk. Noen av sangene var jeg veldig stolt over, men har klart å miste teksten på de fleste. Har bare litt av sangene i bakhodet, men ville gjerne funnet de igjen for å ha de når jeg blir større. 

Spare penger

Jeg har vært så heldig at jeg får bo gratis hos min mor, sånn at jeg kan spare penger til bolig. Jeg må bli strengere på meg selv angående hva jeg bruker penger på, så da er jeg glad jeg skrev ned punkt 1, for det meste av pengeforbruket mitt gikk på søtsaker.

Legge vekk mobilen mer for å fokusere på barna 

Dette er ett utrolig viktig punkt jeg må passe på, jeg vokser opp i en tid der sosiale medier er store delen av dagen. Jeg tar meg selv ofte med å scrolle igjennom alle appen mine, uten å egentlig vite hva jeg ser etter. Barna begynner å bli mer og mer våken og søker oppmerksomhet. Husker helsesøster fortalte meg om artikler der barna sier at de ønsker de var en mobiltelefon, for de får mest oppmerksomhet. Det er jo helt forferderlig syntes jeg, så jeg må skjerpe meg der.

Få en mer voksen garderobe

Jeg har alltid syntes jeg har kledd meg som ett barn, å beundrer så mange andre sine klær. Så jeg har bestemt meg for at jeg sakte men sikkert skal kle meg mer pent og voksent iløpet av året. Men jeg skal jo selvfølgelig spare også, så jeg får ta det sakte men sikkert.

Forbedre bloggen

Nå er jo det bare en måned siden jeg startet å blogge, så jeg har mye å forbedre meg på. Nettopp begynt å bli kjent med siden, å ha mye å lære. Så jeg har ett mål om at i løpet av neste år, skal jeg få ett bedre utsende og innhold på bloggen. Skal også bli flinkere på ta bedre bilder. Kanskje jeg også klarer å klatre høyere på listen enn top 30 også. 

Ta vare på meg selv

Jeg går rundt med skikkelig ammetåke, jeg fokuserer på å lage gode rutiner på barna men glemmer meg selv. Jeg har jernmangel og må ta jerntabletter, for å unngå å være så svimmel og ha hodepine. Men sånne ting går rett i glemmeboken, jeg kan glemme frokost, pusse tenner og alt sånt som er veldig viktig i hverdagen.

ANNONSE //   Buksedress med navn fra mimastjerne

 

Hva er deres nyttårsforsetter og tror du at du klarer å holde de?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg