Julegaver 2018

Da har vi komt til den aller siste dagen i hele 2018, å litt av ett år det har vært! Håper alle har hatt ett fantastisk år, å vis dere ikke har det så håper jeg at 2019 blir tusen ganger bedre. Jeg har tenkt og tenkt på hva jeg skulle skrive om idag, men så kom jeg på at jeg fikk en kommentar på ett tidligere blogginnlegg. Er utrolig kjekt at dere har lyst å hjelpe meg å finne på ting å skrive om, for det er virkelig ikke like lett alltid.

Det var iallefall en som ønsket å se hva jeg og guttene mine fikk til jul, så dette blir ett kort bilde innlegg med noen av gavene. 

Dette var bare noe av gavene vi fikk, men hadde ikke muligheten til å finne alt frem da jeg sitter aleine med guttene nå. Jeg fikk jo også noen gaver på morgenen som dere finner HER. Guttene fikk også to leker som kan henge på vognen og to par luer til, mens jeg fikk litt penger, drops og sjokolade. Sjokoladen var umulig å ta bilde av da den ble spist opp kort tid etter at vi kom hjem fra besøket.

Det ble dessverre ett veldig kort og enkelt innlegg idag, men det er fordi jeg skal prøve å lage en sminkevideo av nyttårs sminken idag til innlegget imorgen, så håper jeg får det til. 

Jeg ønsker alle ett godt nyttår og takk for det gamle, så snakkes vi neste år.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

5 kommentarer
  1. Fast leser: haha, jeg prøver for all del ikke å vise bhen med vilje. Den drakten på bildet gikk veldig mye til siden. Å med to barn er det ikke alltid man har tid å ta nye bilder. Er veldig i stuss på å legge ut sånne bilde pga jeg har mye strekkmerker der jeg ikke vil vise. Men jeg må ha bilder å legge ut, så litt bh ser man desverre.

  2. Så nusselige, små klær til guttene❤ Og så kjekt med kremer, sminke etc. Forbruksvarer man bruker hver måned uansett ❤

  3. Hva er bloggen til mora di? 🙂
   Søte gutter du har!! Skal du ha dem alene eller stiller barnefaren opp mtp samvær etterhvert?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg