Våknet opp aleine på nyttårsaften

Nyåret har begynt, noe som alltid er spennende. Alltid elsket å telle minuttene til midnatt, for å se at i det klokken tikker 00.00 så er det masse flotte fyverkeri i alle mulige farger. Trives ikke med å skyte opp selv, men det å se fyverkeri fra avstand elsker jeg

Husker som mindre pleide jeg alltid å følge godt med på klokken, å gikk ut i god tid for å se når ny året begynte. Men i år gikk det desverre ikke som jeg hadde sett for meg. 

Jeg var jo klar over at det ikke ble det samme, da jeg hadde små barn. Men håpte at jeg kunne få de ned i vognen for å gå ut å se. Men først måtte jeg hvile øynene litt, for jeg har begynt å ha veldig søvnmangel etter mange krevende netter. 

Jeg sovnet rundt kl. 22.00 med en unge i armene og en på min mor, å fikk endelig en liten stund å samle litt energi. Men så våknet jeg i full panikk.

Hoppet opp av at det smalt som bare det utenfor hos naboene, å jeg tenkte jo de bare skjøt opp tidlig pga barna deres. Men jeg ble så forvirret for jeg satt der helt aleine, bare meg og ungene. 

Jeg ser på klokken å den var 00.01, så nyåret var begynt. Men jeg følte meg bare deppet, for jeg sov inn i det nye året, å jeg startet det helt aleine, uten noen å si godt nyttår til. I 30 minutter satt jeg hjemme å bare så ut vinduet, kunne ikke gå noen steder da jeg hadde en sovnet gutt på meg. sendte snapper til de som betyr mest for meg for å ønske dem ett godt nyttår.

Jeg skjønte ikke hvorfor mamma og lillebroren min bare hadfornermentde reist ut uten meg, jeg sa tidligere at jeg ville ut på trilletur da. Men så hørte jeg min mor sin bil trille inn på parkeringsplassen. 

Jeg var  fornærmet og trist, men tenkte at min mor prøvde bare å være snill å la meg sove ut. Men jeg kjente det var vanskelig å late som eg var glad når de ønsket meg godt nyttår. Prøvde forsiktig å spørre hvorfor de dro fra meg, å fant da ut at det hadde skjedd igjen!

Dette er nå 3 gang jeg har hatt en samtale med mamma uten å huske ett eneste ord. Jeg har rett og slett begynt å mangle så mye søvn, at samtalene jeg har blir glemt i søvne. 

Mamma hadde spurt meg før de hadde kjørt om jeg ville sove eller være med, å den søvnige meg ville jo selvfølgelig sove mer. Så jeg ble liggende igjen aleine og våknet til full panikk av masse bråk utenfor. 

Ikke akkurat den nyttårsaften jeg så for meg, men det blir bedre nesteår. Hvordan var deres start på nyåret?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

8 kommentarer
  1. Hei!Er det sånn du sminker deg når du skal ha en rolig nyttårsfeiring hjemme med barna og familie? Hvordan hadde du sminket deg til feks fest da?

  2. Behøve ikkje lese bloggen til både deg og din mor når dere skriver det samme. Skjønner det at dere bor ilag og gjør alt ilag, å ja du er heldig som har en sånn mor til å stille opp for deg 🙂 men når dere blogger er jo annen hvert innlegg samme som den andre postet igår liksom

  3. Anonym: nei jeg oversminket meg bare fordi jeg skulle ha en look å filme til bloggen, å jeg liker veldig godt å sminke meg. Så jeg kan godt oversminke meg selvom jeg bare sitter hjemme 🙂

  4. Anonym: Hei, kan godt hende det blir mye det samme fra meg og min mor på bloggen. Desverre ikke så lett da begge to opplever det samme i hverdagen, men sånn som dette innlegget så hadde min mor en liten bisetning i sitt innlegg om at jeg lå hjemme. Men dette innlegget var mer utfyllende fra mitt perspektiv. Helt opp til en og en hver om de ønsker å lese min, min mor eller begge sin blogg. Vi skriver også ulike innlegg 🙂

  5. Du startet i vertfall året med to små som betyr alt for deg 🙂 må jo ha vært beste startet på et nytt år noen gang.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg