Min lille hemmelighet

Jeg har alltid vært en av de som slet litt ekstra på skolen, å var med ut i ekstra grupper for lettere forklaringer og mer hjelp. Det har vært til stor hjelp for meg, da jeg alltid falt ut av forklaringene som ble fortalt til alle i klassen for jeg falt ut.

På barneskolen ble jeg sjekket for lese og skrivevansker, men jeg havnet rett over grensen. Så jeg har ikke fått så mye hjelp som jeg skulle ønsket meg.

Norsk syntes jeg alltid var ett gøy fag, for jeg likte at på norsk tentamener skulle vi skrive historier. Jeg har alltid likt å bruke fantasien min på å lage historier, å jeg har alltid følt at jeg gjorde det så bra, men så kom alltid karakteren på mellom 3 og 4.

Som dere gjerne har skjønt så er jeg ikke den beste til å skrive. Jeg sliter med punktum og komma, skriver veldig mange ord helt feil (takker til de som lagde autokorrekt) og min store svakhet er at jeg virkelig ikke vet om jeg skal skrive og eller å. 

Men til tross for problemene mine i norsken, klarte jeg meg alltid med en god karakter for meg. Men det som alltid har vært mitt største problem er matten.

Matte har alltid vært noe jeg mislikte sterkt, for jeg fikk det aldri til! Jeg vet ikke engang hvordan man regner ut ganging og deling, noe som er utrolig flaut å si for vi lærer det på barneskolen. Dette har jo selvfølgelig gjort at jeg nå idag har karakteren stryk i matte, som egentlig er krise! For jeg kan ikke ha en stryk karakter vis jeg skal få fagbrevet mitt.

Så jeg måtte melde meg opp til privatist eksamen for å fikse på dette, øvde på matte som jeg aldri hadde gjort før, å gikk inn med hode hevet. Følte meg utrolig selvsikker på at denne gangen gikk det, men fikk tilbake karakteren stryk.

For å klare å få fagbrevet måtte jeg gå igjennom ppt, så for ca ett år siden var jeg inne å tok en lese og skrivevansker test. Å i dag er dagen jeg skal få tilbakemelding på testen.

Imorgen kommer ett nytt innlegg der jeg forteller om  svaret jeg får idag, blir spennende å høre.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

2 kommentarer
    1. Så utrolig bra at du skrive om sanne ting og ikke e flau over det. Folk e forskjellig og man burde ikke være flau over å ha nokken vanska i livet for det e nokke alle har❤️❤️ Fortsett sann!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg