Hvordan ser vi forskjell på tvillingene?

Reklame | mimastjerne

Guttene mine har alltid vært ganske like i utsende. På sykehuset fikk de på seg hver sin lue for at de skulle holde varmen, å det gjorde det veldig lett for oss å klare å se forskjellen. Det tok noen dager før vi klarte å se forskjellen på guttene, å vi kunne ta av båndene de haddd på armen. Vi var jo veldig i stuss om hi turte å ta de av, tenk så forferderlig vis vi bare blander de om.

Men jo mer vi så de, jo mer forskjell så vi på de. Vi har lært noen enkle triks for å se det. Jeg klarer ikke å sette ord på hva som er forskjellene på de, jeg bare ser 2 forskjellige fjes. Men mamma sier at Thomas har smalere ansikt og Mathias har litt større øyner.

Jeg går ofte på en smell å tar feil når de ligger på siden, for da syntes jeg de er så utrolig like. Å nå når Thomas som er minst holder på å ta Mathias igjen i vekten så blir de bare mer og mer lik. Så i dag har jeg lyst å vise dere to fantastiske nydelige plagg vi fikk i posten til tvillingene. Vi visste vi skulle få ett plagg til hver av de, men hvordan de så ut, var en overraskelse.

Plaggene er håndlaget av Mimastjerne, som er drevet av en kvinne i Os, litt utenfor Bergen. Hun er utrolig dyktig og lager håndlagde produkter på bestilling. Både syr, broderer, strikker , hekler , lager skilt og annet med vinyltrykk som hun selger.  

BLOGGEN HENNES FINNER DU HER og INSTAGRAM KONTO HER.

Jeg ble så glad og forelsket da jeg pakket opp plaggene. For det første er de jo nydelige å se på, veldig godt sydd og hver av tvillingene har navnet sitt over brystet. Noe som både er sjarmerende og praktisk både for oss og andre som kommer på besøk.

Blant annet valgte vi å bruke de på juleaften da vi var i familie besøk. Det gjorde alt så mye lettere, når guttene gikk fra arm til arm i løpet av kvelden. For vi hadde hele tiden oversikten over hvem som var hvem og hvem som hadde fått mat og hvem som hadde fått ny bleie. Så jeg er 100% sikker på at det å ha navne-plagg på tvilligene gjorde hele dagen mye bedre for både oss og guttene selv.

Mimastjerne sine produkter er altså noe jeg kan anbefale sterk for dere som ønsker noe unikt og ikke noe som er masseprodusert. Kvaliteten er god og plaggene er flotte å se på. Plaggene vi fikk har både blitt gulpet på, tisset på og blitt vasket ett par ganger. Men ser fremdeles like bra ut og er behagelig å ha på for de små. Så jeg er virkelig veldig fornøyd.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

2 kommentarer
    1. Anonym: Hei, ikke alle mine lesere som leser mamma sin blogg. Å jeg og mamma samarbeidet med dette innlegget da det er ett reklamasjons innlegg. Ikke alltid så lett å finne på helt unike innlegg når jeg og mamma bor under samme tak å så og si sitter oppi hverandre heletiden, men vi prøver å ha variasjon. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg