Gjensynsglede

Jeg har aldri vært en som har hatt så ekstremt mange venninner. Jeg er veldig dårlig på å holde kontakten og sende meldinger, som gjør at det er vanskelig å opprettholde kontakten. Men jeg er så heldig at siden barneskolen har jeg hatt en venninne som er like tullete og på trynet som meg selv.

Det som er så perfekt med henne er at uansett hvor mange måneder vi går uten å snakke, så er alt tilbake som normalt minuttet vi ser hverandre igjen. Vi har alltid pleid å ha små sushi dater innimellom, noe som var ett stort høydepunkt for meg. 

Jeg ser på det som en stressfaktor å komme meg ut av huset, men hver gang jeg skal være med henne så bare gleder jeg meg. Men i sommerferien flyttet hun til Trondheim for å studere, som betyr at vi sjeldent ser eller snakker med hverandre lengre.

Hun kom hjem nå i julen og var snill nok til å bruke en dag på meg, noe som var veldig spennende da jeg ikke hadde sett henne siden graviditeten. (Hun var også den første jeg fortalte om graviditeten) 

Hun fikk møte guttene for første gang, vi bestilte sushi hjem og bare snakket om alt og alle. Utrolig glad for at jeg har en som henne i livet. Men det var jo ekstra vanskelig å si hade, når jeg vet det mest sannsynlig er ett halvt år til jeg ser henne igjen. 

Men nå har jeg iallefall noe å glede meg til fremover. Kommer til å savne henne kjempe masse, selvom tiden går så fort.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg