Skrik på full hals

Igår startet dagen utrolig bra, ungene sov som en drøm igjennom natten. Begge to våknet noen minutter før mamma kom hjem, så mamma kom opp å bærte en av ungene ned mens jeg tok den andre. Så sov de litt nede mens jeg spiste frokost, som mamma hadde kjøpt med på veien hjem.

Etter frokost skulle mamma passe på ungene, mens jeg ryddet og hengte opp klær i garderoben våres. Å hvis jeg var flink å rydde skulle jeg få ta ett langt avslappende bad på kvelden, mens hun passet guttene. 

Mens jeg ryddet så sov begge guttene sammen med mamma i ca 2 timer før de var sulten. Men etter den søvnen gikk ting litt gale, for vi prøver å lære de å sove aleine og ikke oppå oss. For imorgen reiser mamma og jeg er aleine med guttene en hel uke.

Jeg har vært aleine med de i 3 dager når det var spysyken i hus, men da var mamma og lillebror rett oppe og ungene var mindre og sov mer. Så jeg kan ikke sitte å bysse på begge to hele tiden i en uke. Det blir en skummel opplevelse å være hjelpesløs så lenge, å ikke bare kunne rope etter hjelp. Heldigvis får jeg besøk hver dag, og lillebror kommer hjem her etter skole hver dag før faren henter han.

Men tilbake til tema, for etter at jeg hadde ryddet så spiste de og var ganske våkne. Så de var en god stund våken, vet ikke hvor lenge for jeg pleier ikke ta tiden på det. Men tilslutt sovnet de på oss, men vi la de i vognen for å sove selv. Men etter to minutter våkner begge to for de legger merke til at de er lagt ned. 

Sånn fortsatte det frem til natten, bare at for hver gang de våknet så ble de mer og mer frustrert. På kvelden var det skriking på full hals, å jeg bestemte meg for å ta de ut på tur for de sovner alltid av det. Men på denne tiden var de umulig, hele turen skrek de og skrek.

Egentlig skulle mamma passe begge ungene inatt, men jeg bestemte meg for at vi tok heller en hver sånn at de fikk søvn. Å det hjalp heldigvis da begge ungene fikk søvn om natten. 

Håper for all del dette ikke skjer når jeg er alene, da kommer jeg til å få så vondt av guttene.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

1 kommentar
    1. Her har det hjulpet mye å svøpe inn tvillingene og jeg har sunget med min stykke sangstemme for å roe dem.. Men det funker det også 😊 når mine var så små så sov de ofte på dagen oppi et nest i en spinkel seng tett inntil seg og oppå bbhugme puta i tvilling stilling mens jeg så på tv 😊 jeg var også helt avhening av vippestoler 😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg