Alene med tvillingene en uke

Utrolig rart og våkne opp i huset alene, å vite at jeg ikke ser mamma på en uke. Klarer ikke helt å beskrive hvordan det føles, for jeg vet egentlig ikke hva jeg føler. Dette er starten på en helt ny opplevelse for meg, for jeg har aldri være aleine med de i ett døgn eller mer. Under spysyken i hus så var jo jeg aleine, men det har mye å si å bare vite at noen er her i huset med meg og vis noe skjer så er hun her.

Klokken 7 idag tidlig kom mamma løpende opp i full fart for å si hade. Nå på denne tiden sitter hun på flyplassen i Oslo, hvor hun skal sitte på i nesten ett døgn, før hun skal ta fly videre til Tyrkia. Nedi Tyrkia skal hun tilbringe en uke sammen med forloveden sin, møte familien hans, planlegge bryllup og diverse. 

Mamma har lenge vært usikker på om hun ville reise fra meg med ungene da de krever mye, å jeg har egentlig ikke nok armer. Men har hele tiden pushet henne til å reise. Ikke fordi jeg vil være aleine, men fordi jeg har henne heletiden, mens forloveden har ventet nærmere ett halvt år på at hun skulle komme ned igjen. 

Føler meg ekstremt egoistisk når jeg krever å ha henne her hele tiden, min mor er ikke den som har fått unger. Det er meg, så hun må få leve sitt eget liv og ikke bare mitt. Men jeg kjenner jo på at jeg for all del skulle ønske hun var her med meg, for det er aldri gøyt å si hade til sin beste venn.

Allerede nå kjenner jeg at det blir veldig ensomt, selvom jeg ser lillebroren min hver ukedag etter skolen i noen timer. Men jeg har rett og slett brutt nyttårsforsettet mitt, for når jeg er ensom så liker jeg å trøste meg med mat og usunn mat. Så jeg har stor handla ting å trøstespise på, som sjokolade, kjeks og diverse. 

Jeg kommer til å komme med daglige oppdateringer på hvordan det er å være med guttene aleine, for dagen har nettopp startet og jeg har fått meg en god dose med hyl og skrik.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg