20 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Har dere tvillinger i familien fra før?  Jeg har aldri visst at jeg hadde tvillinger i familien, men fikk vite under graviditeten at jeg har tvillinger på min far sin side av familien.

2. Hva er det dårligste råde du har fått av en som ikke har barn ? Fått hørt mye at jeg ikke må skjemme bort barna med for mye kos og ha de i min seng. Du vet jo hva de sier, man kan ikke skjemme barn bort på kos.

3. Hvordan ser fremtiden din ut om 4år med barna? Om 4 år er jeg 23 år gammel, å håpet da er å være ferdig med utdanningen min, få førerkortet og en jobb. Da vil ungene gå i barnehagen og vi har flyttet ut å funnet oss en bolig. 

4. Når tenke du kjøpe inn barneseng til dem? Eller har du? sett dem ligg en del i sengen din. Før ungene ble født kjøpte jeg inn 2 sprinkelsenger, å planen var at de skulle begynne å dele samme sprinkelseng. Men det er veldig slitsomt når de bytter på å være urolig så det var opp og ned hele tiden. Så akkurat nå samsover vi, men planen er å få de i egen seng om ca 1 måned når de er 3 måneder gamle. 

5. Hva Syntes vennen dine om de 2søte små? Alle vennene mine er veldig begeistret for ungene. Men jeg la jo merke til at folk jeg egentlig ikke så på som venner, kom løpende når de fant ut jeg skulle ha barn. Alltid koslig med flere venner, men jeg er ikke så veldig interessert i at folk bare vil være venner pga jeg har unger.

6. Har du venner med barn selv? Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde det, men jeg ser ikke på meg selv som en med så veldig mange venner. Har ca 5 stykker jeg legger under kategorien venner, å ingen av dem har barn.

7. Hvordan er det å være mamma og hva er det beste me å vere mamma? Åå, hvordan kan jeg velge. Jeg elsker å kunne se disse fantastiske guttene hver eneste dag. Til tross for at de er så små, så føler jeg at de bare gir så mye kjærlighet. Ett lite smil kan bare lyse opp hele dagen, å det beste er jo at det er dobbelt med smil. Det å være mamma er helt fantastisk, liker den følelsen av at de er så avhenge av meg og hvor elsket jeg føler meg.

8. Savner du live du hadde før? Dra ut i helge osv

Jeg kjenner ofte på det, sitter i helgene å ser igjennom Snapchat der alle er ute å koser seg i helgene. Men jeg hadde ærlig talt ikke den beste erfaringen med å gå på byen heller, men likte det pga det var de eneste gangene jeg var sosial.

9. Hva tenker du om din mor som prøver å bli gravid? Når hun har 2 små i hjemme fra før. Jeg ønsker min mor alt hun ønsker seg, hun har ønsket ett barn til siden før jeg kom å fortalte om graviditeten min. Det er ikke lenge til jeg og tvillingene skal gå vår egen vei, for når pengene er spart opp skal jeg på bolig jakt. Å lillebroren min bor her bare annen hver uke, så hun trenger litt flere folk her i hus. Og hun er virkelig en fantastisk mamma, så jeg ser ingenting negativt med en unge til i hus. Men blir det tvillinger eller fler så blir det fult kaos her, haha.

10. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?  Hahaha, dette er noe av det værste jeg vet men jeg skal prøve. Barnslig, positiv, sjenert, omsorgsfull og en smule koko.

11. Hva har du alltid i vesken? Nå bruker jeg jo ikke så mye veske lengre da, men igår så brukte jeg vesken min som en stellebag, så da var den stappet full med bleier og klesskift. Men det jeg ALLTID tar med meg når jeg skal ut er mobil lader. Det sier litt om hvor avhengig av telefonen jeg er, hadde fått panikk vis jeg var ute og ingen mobil.

12. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig? Jeg går så og si inn på alle mulige appen og nettsider hver dag uten mål og mening. Er daglig inne på Facebook, Instagram, Snapchat, blogg, Netflix og Mail.

13. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Det som er så greit er at jeg ikke trenger å ringe noen, kan bare finne mamma i huset. Hun er nok den i livet mitt jeg liker best å snakke med. Men som alle familier så krangler vi og gjør hverandre sur og lei, da er ikke det like lett å gå til mamma.

14. Hva bestiller du på café?  Jeg er så og si aldri på cafe, men når jeg først skal på cafe så blir det rekebaguett og kakao.

15. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Husker ærlig talt ikke sist jeg skrev på ett papir, idag blir så og si alt skrevet ned på telefonen.

16. Føler du deg ung eller gammel for alderen? Nå når jeg er 19år og allerede har 2 barn så føler jeg meg gammel for alderen, tror ikke noen av vennene mine har lyst å tenke på barn ennå.

17. Har du noensinne vært i en ambulanse? Nei aldri, høres jo veldig spennende ut da. Husker når jeg gikk gravid og mamma var i Tyrkia så planlagte jeg at vis fødsel begynte skulle jeg ringe ambulanse for jeg ikke hadde noen som kunne kjøre meg. Haha, men samtidig så høres det skummelt ut, så jeg tror jeg skal fint klare meg uten å ha vært i en ambulanse.

18. Har du noen piercinger? Jeg har hull i ørene, nærmeste jeg kommer en piercing.

19. Hva synest du om tatoveringer? Tatoveringer kan være utrolig fint, skulle gjerne hatt en jeg også vis det ikke hadde vært for at jeg er livredd for nåler.

20. Norge på sitt beste? Elsker naturen i Norge, jeg og mamma pleide å gå litt fjellturer og sånt når jeg var mindre. Skulle ønske vi var flinkere til å gå oftere, for det er utrolig deilig når vi først kommer oss ut.

 

Jeg fikk så mange spørsmål, så i helgen kommer en del 2 av dette innlegget med 20 spørsmål til. Å vis dere har flere spørsmål så er det bare å skrive de i kommentarfeltet.

God helg allesammen.

4 kommentarer
  1. Spørsmål:
   Barn er ett veldig stort ansvar og to stykk kommer med enda mer ansvar, har du belaget deg gjennom hele svangerskapet at mammaen din skulle stille opp som « ekstra mamma» ?
   Hva skal du gjøre når ikke din mor har like mye tid lengre til og stille opp?
   Så du for deg at dette var noe du skulle klare alene når du fikk vite at du skulle ha to?

  2. Hilda: Hei Hilda. Jeg er fult klar over at barn er mye ansvar, å dobbelt så mye ansvar med to. Jeg gikk ikke rundt i graviditeten og trodde min mor skulle være en ekstra mamma for mine barn. Når jeg gikk gravid og fikk vite det var to så fikk jeg full panikk og ikke visste hva jeg skulle gjøre. Var en periode jeg trodde jeg aldri skulle klare det, men min mor har støttet meg hele veien og sagt hun ville hjelpe til. Men jeg har ikke gått hele graviditeten og tenk at min mor tar halve jobben.

   Når min mor ikke har like mye tid lengre til å hjelpe, skal jeg fortsette akuratt sånn som jeg har gjordt denne uken. Bare at jeg skal fikse middager selv. Jeg har vært aleine siden tirsdag og lærer nye ting hver dag for å få en lettere hverdag og mestre dette aleine. Jeg har klart å bevise for meg selv at jeg kan klare det aleine også. Utrolig slitsomt og krever mye til tider, men det er godt at jeg ikke er avhengig av hjelp.

   Når jeg fikk vite at jeg skulle ha to var dette noe jeg absolutt ikke trodde jeg skulle klare aleine. Men etter støtte fra min mor og lese litt rundt på nett fra andre i samme situasjon så fikk jeg mer tro på meg selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg