20 SPØRSMÅL OG SVAR DEL 2

Her kommer del 2 av mitt forje 20 spørsmål og svar innlegg. Dere kan lese den første delen HER. Lurer dere på noe som ikke står i innleggene? Still spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg der.

 

 1. Norge på sitt beste? Elsker naturen i Norge, jeg og mamma pleide å gå litt fjellturer og sånt når jeg var mindre. Skulle ønske vi var flinkere til å gå oftere, for det er utrolig deilig når vi først kommer oss ut.

2. Hva gjør deg trist? Det er jo så utrolig mye som kan gjøre meg trist. Jeg liker for eksempel ikke å følge med på nyhetene for det er aldri noe kjekt som blir fortalt om der, å det å faktisk tenke at sånt skjer her rundt oss er helt forferderlig. 

3. Hvilke idretter har du vært innom? Jeg har egentlig vært innom noen idretter som egentlig ikke har vært for meg. Jeg var mer en sånn som diltet etter vennene mine, å måtte ha samme interesser som de for å føle at jeg passet inn. I løpet av barneskolen gikk jeg først på håndball men jeg trivdes egentlig ikke, å sluttet når det ble for stort press på å vinne. Å jeg gikk også en kort periode på dans, men dette var heller ingenting for meg for jeg har ingen rytme i kroppen. På ungdomsskolen fant jeg endelig en interesse som faktisk var noe jeg trivdes med, som var sang og gitar. Så jeg meldte meg på ett gitarkurs men det varte ikke lenge, for første gang jeg var der så var det fult og ikke mye hjelp å få.  Andre gangen var det mindre folk så lettere å få hjelp, mens den tredje gangen var det bare meg igjen. Å jeg klarer ikke å ha all fokuset satt på meg, da blir jeg så utilpass. Har noen ganger vurdert å begynne på sang og/eller basketball, men aldri kommet så langt.

4. Hva gjør deg glad? Det som gjør meg mest glad må være familien min. Mamma, lillebroren min og selvfølgelig mine 2 fantastiske gutter.

5. Hva var det siste du kjøpte?Det var disse flotte støvlettene her, men det er 10cm høy hel på de og jeg er 177cm. Så med de skolene på så nærmer jeg meg nesten 2 meter jo.

6. Hvor mange lesere har du på bloggen? Nå er jeg ikke så veldig opptatt over hvor mange som leser bloggen, jeg bare syntes det er veldig kos at noen leser i det hele tatt å syntes det er underholdene. Men leser antallet varierer veldig, da jeg noen ganger har 100 – 200 lesere mens foreksempel igår fikk jeg mellom 300-400 lesere på innlegget. Men mitt mest leste innlegg ligger på rundt 600 lesere. 

7. A eller B menneske? Jeg har alltid vært ett B menneske da jeg har vært lenge våken om kveldene og sovet til langt på dag. Men nå med disse guttene så må jo jeg tilpasse døgnrytmen min etter de. Så da blir det tidlig i seng og tidlig opp.

8. Øverst på ønskelista akkurat nå? Jeg ønsker egentlig ingenting til meg selv lengre, men det jeg ser trengs nå er vell strømpebukser til gutta i litt større størrelser og vognposer må jeg få kjøpt meg.

9. Hvilke tradisjoner har du/dere når det gjelder jul? Vi har alltid pleid å starte julaften med deilig julefrokost nede med familien, å slapper av med julefilmer som kommer på tv frem til vi skal begynne å pynte oss til familiebesøk. Så til middagstid går vi bort til mormor og bestefar for deilig pinnekjøtt og julegave åpning.

10. Ha er det aller beste du får å spise? Hvordan velge? Jeg elsker alt fra taco til sushi og klarer ikke å bare velge en ting.

11. Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?  Det krever ikke mye for at jeg får en flott dag, det beste for meg er egentlig å bare ha en rolig familiedag. 

12. Hva er ditt drømmeyrke/drømmejobb? Husker at jeg alltid ønsket å jobbe på en barneskole, men nå når jeg har jobbet et år i barnehage tror jeg faktisk det er mer for meg. Barn i skolealderen kan være utrolig tøffe i kjeften, å jeg er ikke flikk til å håndtere sånt. 

13. Hva liker du å gjøre på fritiden? Nå har jeg jo ikke så mye fritid igjen å gjøre, haha. Men på fritiden elsker jeg å enten gå ut å være med vennene mine, eller å bare ligge hjemme og slappe av i sengen med en film. 

14. Hvordan ser ditt klesskap ut? Jeg og mamma har klærne våres i ett felles rom, å det er vell mer ett walk in closet. Vi har klærne hengende på veggene i en

15. Hvordan klarer du å holde orden på smykker/ringer/armbånd? Jeg har virkelig ikke kontroll på noe sånt, jeg tror alt av ringer, armbånd og smykker ligger strødd rundt i huset. Men jeg har aldri vært en som liker å gå med sånt heller.

16. Hadde du mange venner å snakke med når du fant ut at du var gravid, som hjalp å finne ut om du skulle beholde? Jeg har egentlig aldri vært en som har en stor vennegjeng, jeg har heller litt færre venner som betyr masse for meg. Men når det kom til graviditeten så valgte jeg å fortelle veldig få når jeg først fant det ut. Fortalte det til bestevenninnen min som dere kan lese om HER, jeg fortalte barnefaren og selvfølgelig min aller beste venn i verden som er min mor. 

17. Hvordan tjerner du penger? Jeg er lærling så jeg får penger hver måned, og jeg får også dobbelt barnetrygd fra nav.

19. Hvor i Bergen er du fra? Jeg er fra Fana.

20. Bor lillebroren din hos deg denne uken? Det skulle nesten sett sånn ut på for dere som har fulgt med på snapchatten min, men han kommer hjem her hver dag etter skolen istedenfor å gå på sto. Men faren hans henter han rett etter jobb. 

40. Kan du starte med YouTube? Jeg skal begynne å lage flere YouTube videoer. Jeg har laget en liten sminke Tutorial som du kan se HER, å planen fremover er å lage litt videoer med mamma og diverse.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg