Jeg fungerer ikke i hverdagen

Klokken 11 inatt kom mamma kjørende med taxi, å jeg løp ned trappene for å gi henne en klem. Var utrolig godt men også veldig rart å se henne igjen. Uken har gått utrolig fort, men føltes ut som at jeg ikke hadde sett henne på mange uker. Mamma var selvfølgelig sliten etter reisen, men jeg ville jo bable i vei for jeg har følt meg ganske ensom denne uken, til tross for at jeg aldri har gått en dag uten å snakke med noen.

Jeg kjenner nå at istedenfor å vente oppe på mamma burde jeg lagt meg med en gang, for jeg kjenner kraftig på søvnmangelen nå. De 2 første nettene alene gikk alt kjempebra, men etter der har luftsmerter vært ett stort problem hos guttene. Om natten våkner en av de eller begge i full gråt hvert 15 minutt, å vil bare ligge oppå meg. Men jeg kan ikke ligge sånn pga det blir alt for varmt og klamt, å jeg mangler så mye søvn for tiden så jeg føler meg ikke trygg med å ha de liggende sånn at jeg ikke har kontroll.

Bare nå når jeg skriver kjenner jeg at øyene mine lukker seg hvert andre sekund, å at jeg kan slukne hvert sekund. Jeg håper virkelig at jeg har blitt så trøtt at jeg klarer å sovne på dagtid, for det klarer jeg aldri å gjøre uten å mangle utrolig mye søvn. 

Håper at sovingen deres blir bedre, for jeg føler meg litt ødelagt av søvnmangelen. Jeg fungerer fint på dagen når jeg først klarer å få meg opp, men om natten klarer jeg så vidt å gjøre noe. Skal begge to ha mat så setter jeg meg opp med ammepute, men kan sovne sittende. Sånn kan det jo ikke være for følger jeg ikke med så kan de rulle av ammeputen. Nå ligger mamma oppe med Mathias som hun hentet inn til seg for en time siden, å jeg ligger nede med Thomas. Kanskje jeg burde prøve å sove litt for å samle krefter for ny natt, for jeg fungerer ikke i hverdagen sånn som dette.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg