Mamma gifter seg i Tyrkia uten meg

Mamma har nylig kommet hjem fra Tyrkia og funnet ut at hun ikke var gravid sånn som hun håpte hun skulle være. Så de har begynt å planlegge bryllup, som skal skje allerede i Mars. Tenk at det bare er ca 2 måneder til min mor faktisk er gift! 

Husker jeg alltid gledet meg til mamma skulle gifte seg, for det var den eneste sjansen jeg hadde til å være brudepike. Har faktisk aldri vært i ett eneste bryllup så det hadde jo vært en opplevelse i seg selv. 

Men ting går jo sjeldent helt som planlagt. Jeg er bare glad for at mamma skal gifte seg i det heletatt, for jeg bryr meg bare om at hun er lykkelig. Så i Mars så reiser mamma til Tyrkia i 2-3 uker mens jeg, broren min og guttene blir igjen her i Bergen. 

Mamma har gitt meg muligheten til å være med ned, men jeg får ikke det til å gå opp. Vi har ikke nok penger til å bo på hotell hele den perioden, ungene er fortsatt små, å jeg kommer til å stresse med å gå mye aleine rundt masse folk som bare snakker Tyrkisk mens mamma holder på med sine ting.

Men mamma skal ha en liten «bryllupsfest» senere vis hun får kjæresten sin hjem her til Bergen. Så vi får se på det som bryllupet sånn at vi får en liten følelse av å være med i bryllupet. 

Vil dere les om mamma sine bryllupsplanene og diverse så kan dere finne det HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg