Prioritert bloggen foran ungene

Når jeg startet denne bloggen så ble jeg ganske sjokkert over hvor høyt opp på topplisten jeg kom. Det var veldig motiverende å vite at så mange ville lese hva jeg skrev, å fikk høre at vis jeg fortsette sånn så kunne jeg komme meg langt opp på listen og kanskje til og med tjene penger i fremtiden. Så jeg begynte å skrive daglige innlegg, å med tanke på hvor liten tid jeg har pga guttene så blir det dårlige innlegg jeg ikke leser igjennom før de publiseres.

Jeg skriver mens ungene sover, mens jeg ammer og andre pauser jeg har. Har til og med brukt tid når ungene er våken å ikke griner, å da skal egentlig alt mitt fokus være på dem. Men jeg føler at jeg ikke børr bruke all den tiden på å skrive innlegg som blir rotete. I det siste har jeg lagt ut innlegg hver andre dag istedenfor,  men føler fortsatt at jeg ikke har nok tid til å gjøre innleggende bra.

Jeg startet bloggen for feile grunner, men ser nå at den eneste grunnen til at jeg ønsker å skrive er for å dele mine erfaringer og skrive om ting andre kan like å høre om. Så jeg har bestemt meg for å skrive innlegg skjeldnere, å heller bruker mer tid på innleggene fremover. Hatt for mye fokus på hvor på topplisten jeg er, men ønsker ikke å ha alt fokuset mitt på det.Så håper jeg at innleggene mine fremover blir bedre, å at dere fortsatt er interessert i å lese bloggen min. 

Ønsker alle en fin dag videre.

31 kommentarer

Siste innlegg