Se hva som kom i postkassen!

Reklame | femme luxe

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg fikk en pakke i posten igår å jeg ble rett og slett helt forelsket. Jeg har skrevet tiderligere at jeg ønsker meg en mer voksen stil, å jeg  har nylig ryddet ut halvparten av klærene mine. Så litt nye klær i garderoben min har jeg lov til å unne meg nå. 

Jeg kom over en nettside som heter femme luxe, å jeg har alltid vært ganske skeptisk når det kommer til sånne nettsider. Da jeg er livredd for at det er eBay kvalitet, men disse overrasket meg virkelig. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Kundeservicen deres svarer utrolig fort, å er ekstremt behjelpelige, å leveringstiden var utrolig rask! Femme luxe er en utrolig stilig online mote merkevare. De har klær som gjør at man ikke leiter lenge igjennom klesskapet når du leitet etter antrekket for en natt eller dag ute, spesielle anledninger, arrangementer eller bare for å slappe av hjemme.De sørger for at man skiller seg ut på den riktige måten, å tiltrekker den rette oppmerksomheten. De har fokus på å levere de største trendene men til en rimelig pris, å kommer med nye stiler som kommer ut hver uke. 

For dere studenter der hjemme som har lyst å shoppe litt klær til en litt billigere penge, kan også få muligheten til å få studentrabatt på 10%. For å registrere dere som student å få rabattkoden kan dere trykke HER. Det er også lurt å følge med på nettsiden deres for å få med rabattkoder med nedtelling, akuratt nå er det en rabattkode med 50% så løp å kjøp.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dette rosa settet elsket jeg, var utrolig redd for at han var for kort i beina pga jeg er så lang,men den var så stretchy at den var perfekt i lengden og deilig stoff. Den peachy rosafargen syntes jeg er utrolig vakker, men denne kan også bestilles i andre farger. Både buksen og hettegenseren er utrolig søte hver for seg, så man kan style de med foreksempel en annen topp eller annen bukse. Jeg bestilte dette i størrelse 8, å dere kan kjøpe dette HER.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Denne kjolen var deilig og myk, å vis jeg hadde hatt litt mer former så hadde denne vært perfekt. Men føler at etter fødselen er jeg blitt en strek, for jeg har nesten ikke former lengre. Men kjolen er jo selvfølgelig fin selvom jeg ikke har så mye former lengre også.  Kjolen er en smule gjennomsiktig men man kan ikke forvente så mye når man går med en svær svart amme bh under, så med lyst undertøy skal ikke det være synlig. Kjolen var god stretch i så jeg skulle gjerne kjøpt i en størrelse mindre. Jeg bestilte i størrelse SM (8/10) kjolen finner dere HER.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Dette brune settet var utrolig fint, men jeg tenkte ikke over at jeg som er så blek ser naken ut i denne fargen. Men de selger også disse i andre farger. Men til tross for det så var det utrolig fint, å jeg kan også bruke toppen til andre bukser. Denne buksen ble litt liten for meg så jeg ville bestilt  i en større størrelse. Jeg bestilte i størrelse SM (8/10) å dere kan finne settet HER.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Så har vi mitt favorittplagg som jeg tror er min nye favorittgenser. Denne gråe strikkegensere med turtleneck er bare fantastisk på alle måter, til tross for at den er så enkel. Den er både fin og super behagelig på samme tid, å jeg har alltid vært på utsikt etter gensere som dette. Disse selges også i forskjellige farger så jeg kommer 100% til å kjøpe flere av disse i andre farger også. Jeg bestilte i størrelse SM (8/10) å du finner genseren HER.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Ser igjennom nettsiden deres nå å kjenner virkelig at det klør i fingrene mine etter å bare legge masse ting i handlekurven, å shoppe som en gal. Jeg håper dere også finner klær dere liker inne på nettsiden, å vis dere finner noe så kan dere gjerne si ifra til meg i kommentarfeltet hva dere har bestilt.

HER har dere direktelink til hjemmesiden deres, å vis dere er interessert i å se andre i produkter fra siden så kan dere sjekke det ut på instagrammen deres som dere finner HER.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

4 kommentarer
  1. Du skriver du vil ha en mer voksen stil, synes ikke akuratt det er så voksent å gå kledd i klær der magen synes. Men ellers, fine klær 🙂

  2. Linda: Hei Linda, jeg er helt enig om at de to draktene ikke er voksen stil. Er mer genseren å kjolen jeg refererte til, men glemte selvfølgelig å skrive dette. De to settene med magetopper er mer sånt jeg skal bruke i eget hus 🙂

  3. Selvfølgelig kan magetopper gå som mer voksen stil ❤️. Det er barnslig klesstil, ungdommelig klesstil, voksen klesstil, godt voksen klesstil og gammel klesstil… Ungdommelig klesstil og voksen klesstil går ofte inn i hverandre. Så Amalie skriver ingenting gale her i innlegget! Hun er liksom ikke 35 år og skal gå for en godt voksen klesstil.
   Ett veldig godt og gjennomført innlegg. Synes du skriver veldig bra og du er nydelig på bildene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg