Jeg ser skumle syner

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg har opplevd noe veldig rart etter at jeg fikk guttene mine, jeg har alltid vært en pysete person men nå er det ekstremt. Det presset med at jeg har to barn i livet mitt som er helt avhengig av meg, å en liten ting kan gjøre veldig mye skade skremmer meg veldig. 

Jeg har lagt merke til at nå etter fødselen kan jeg plutselig få disse forferdelige bildene i hodet, av ting som kunne ha skjedd. Som ett eksempel så klarte lillebroren min for lenge siden å miste ett glass i gulvet, sånn at det knuste. Det var helt forferderlig fordi en av guttene satt i vippestol på gulvet inærheten, å jeg ble rett og slett helt dårlig. Fordi i hodet mitt så jeg bare syner av hva som hadde skjedd, vis glassbiter hadde flydd bort til han. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Det er helt forferdelig å se om og om igjen bilder i hodet av at ungene blir skadet, det virker så utrolig ekte ut å jeg får vondt langt inn i hjerte roten. Dette kan også skje når jeg bare går rundt å bærer på en av de, da får jeg bilder i hode av hva som skjer vis jeg faller eller mister han. Kjenner det grøsser i hele kroppen bare av å skrive dette, helt forferderlig.

Dette kan vell ikke være normalt? Skulle trodd jeg hadde en eller annen angst for at ungene kan bli skadet. Er det noen flere der ute som har opplevd dette før, eller er det bare hodet mitt som overreagerer på ting? Håper for all del at dette gir seg, sånn at jeg slipper å se mer av disse forferdelige synene.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

3 kommentarer
  1. ÅÅ, takk gud for at jeg ikke er den eneste!! Skjer med hjernen min også hele tiden, og det er så utrolig ekkelt! 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg