5 TING JEG LIKER OG IKKE LIKER MED MEG SELV

Det er stygt å si men jeg er ganske sikker på at alle har noe de ikke er fornøyd med med seg selv. Å vi har alle noe man liker med seg selv, selvom det ofte kan være vannskerlig for mange og trekke frem det positive. Jeg er ikke noe glad i å trekke frem de negative tankene om seg selv, men noen ganger er det godt å få det ut også. Så her har dere 5 ting jeg liker og ikke liker om meg selv.

 

HVA JEG LIKER MED MEG SELV

 

 1. Min evne til å lagd barn, haha. Høres jo så teit ut av meg å si, men jeg tror det å få guttene mine er det beste jeg noen gang har gjort. Å jeg mener, se på de skjønnhetene! De er noe av det nydeligste i verden, å jeg ser på meg selv som en mester i å lage fantastiske barn. Jeg tar all æren, haha.
 2. Tolmodighet. Som en alenemor til tvillinger, så føler jeg at jeg har lært at jeg er en veldig tolmodig person. Det er jo utrolig bra for jeg hadde ikke taklet gråt og diverse like godt vis jeg ikke klarte å være tålmodig. 
 3. Lar ikke andre påvirke meg. Jeg liker iallfall å tro at jeg ikke lar andre påvirke meg til å ta valg jeg selv ikke ville gjordt. Som for eksempel de gangene jeg har hatt folk som har prøvd å presse på meg til å prøve ut snus, som jeg er utrolig glad for at jeg ikke har gjordt. 
 4. Høy forbrenning. Det er jo bare fantastisk for meg som alltid har spist dritt mat. Som yngre så var jeg ofte oppe hos oldeforeldrene mine å fikk servert det ene usunne til det andre, men opp i vekt gikk jeg Skjeldent. Ikke det at det bare er positivt for det var en periode jeg var undervektig, å måtte opp i vekt.
 5. Høyden min. Det er enkelte tilfeller jeg skulle ønske jeg var lavere, som for eksempel har vi den uskrevne regelen om at guttene må være høyere enn jenta. Ikke det at jeg alltid har følgt den pga jeg har vært med noen lavere. Men jeg trives med å være høy og slank, fikk faktisk høre under fødselen at det var en fordel å være høy også. Hvordan høyden påvirker fødselen har jeg ikke peiling på, men er jo litt morsomt å høre.

HVA JEG IKKE LIKER MED MEG SELV

 1. Føttene mine. Jeg er jo 1.78 cm høy, så det at jeg har store bein er jo en liten selvfølge. Men det å ha størrelse 42 i sko har alltid vært noe jeg har hatet. For det første så er det vannskeligere å finne sko i sin størrelse, med engang man kommer over størrelse 41. Men jeg føler også at jeg ikke passer så store bein, for jeg har tynne pinnebein og armer å på bunnen har jeg to store elefantbein. Kan rett og slett si det passet bra å kle meg ut som en elefant på karnevalet på jobben min ifjor.
 2. Formene. Jeg er slank å det har jeg alltid vært, men jeg skulle ønsket at jeg hadde litt mere former på kroppen. Før graviditeten hadde jeg litt midje, men nå har jeg nesten ikke midje igjen. Så jeg føler meg som en vandrene pinne. Hadde ønsket meg smalere midje og breiere hofter men er også fornøyd med slik som jeg er.
 3. Takle andre mennesker på riktig måte. Jeg er en som ikke alltid klarer å takle andre på en riktig måte, vis noen foreksempel er sint på meg eller er i dårlig humør rundt meg så reagerer jeg med å selv bli i dårlig humør. For jeg blir sint når andre klarer å ødelegge mitt gode humør, som går utover resten av dagen min. Å det hjelper jo ingen for når jeg også blir sur, så blir det en ond sirkel.
 4. Tærene. Det er ingenting gale med tærene Mine, men jeg er bare en person som virkelig misliker tær! Ikke bare mine egne tær men også andre sine, jeg bare ser på de som utrolig ekle. Er sikkert helt tullete å tenke sånn. Men babytær der imot, de er bare til å spise opp.
 5. Armene. Jeg legger ofte merke til at når jeg skal ta bilder av meg selv, så klarer jeg ikke å finne en bra måte å holde armene mine på. Jeg har lange tynne armer uten muskler som bare ser ut som at de henger å slenger der på bilder. Må finne en god måte å stå med armene for å ikke se ut som ag jeg sleper armene bortover gulvet 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg