Julegaver 2018

Da har vi komt til den aller siste dagen i hele 2018, å litt av ett år det har vært! Håper alle har hatt ett fantastisk år, å vis dere ikke har det så håper jeg at 2019 blir tusen ganger bedre. Jeg har tenkt og tenkt på hva jeg skulle skrive om idag, men så kom jeg på at jeg fikk en kommentar på ett tidligere blogginnlegg. Er utrolig kjekt at dere har lyst å hjelpe meg å finne på ting å skrive om, for det er virkelig ikke like lett alltid.

Det var iallefall en som ønsket å se hva jeg og guttene mine fikk til jul, så dette blir ett kort bilde innlegg med noen av gavene. 

Dette var bare noe av gavene vi fikk, men hadde ikke muligheten til å finne alt frem da jeg sitter aleine med guttene nå. Jeg fikk jo også noen gaver på morgenen som dere finner HER. Guttene fikk også to leker som kan henge på vognen og to par luer til, mens jeg fikk litt penger, drops og sjokolade. Sjokoladen var umulig å ta bilde av da den ble spist opp kort tid etter at vi kom hjem fra besøket.

Det ble dessverre ett veldig kort og enkelt innlegg idag, men det er fordi jeg skal prøve å lage en sminkevideo av nyttårs sminken idag til innlegget imorgen, så håper jeg får det til. 

Jeg ønsker alle ett godt nyttår og takk for det gamle, så snakkes vi neste år.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

Nyttårsforsetter for 2019

Reklame | mimastjerne

Da var året nærmet seg slutt, å alle sitter seg ned å planlegger de kjente nyttårsforsettene. Skal jo ærlig si at jeg lager noen, men så glemmer jeg de en måned inn i året. Men i år har jeg laget litt mer realistiske mål, å nå står de skrevet ned så har ikke muligheten til å glemme de.

 

Spise mindre søtsaker

Siden graviditeten har jeg kommet i en dårlig uvane, da sukkersuget tok over. Jeg var jo ikke akkurat redd for å legge på meg, for det gjorde jeg uansett. Etter graviditeten var jo planen å avvenne meg den dumme uvanen, men her sitter jeg å stapper i snop som aldri før. 

Komme meg mer ut

Ungene har utrolig godt av å komme seg ut i frisk luft, men jeg ser på det som en stressfaktor. Før jeg kan ta de med ut må jeg amme, bytte bleier, gjøre klar vognen og ungene. Det blir mye gråt og stress før man kommer seg ut, men jeg har bestemt meg for å bli bedre. 

Bli mer sosial

Jeg gjør ikke mer enn å sitte inne, å snakker så vidt med andre en familien min her i huset. Jeg håper at til nest år når ungene er større, får jeg muligheten til å komme meg mer ut å være med folk.

Få mer gleden i sang og musikk igjen

Jeg pleide å elske å drive med musikk, jeg spilte gitar, skrev sanger og sang. Men det var noe som gjorde at jeg mistet gleden for musikk. Noen av sangene var jeg veldig stolt over, men har klart å miste teksten på de fleste. Har bare litt av sangene i bakhodet, men ville gjerne funnet de igjen for å ha de når jeg blir større. 

Spare penger

Jeg har vært så heldig at jeg får bo gratis hos min mor, sånn at jeg kan spare penger til bolig. Jeg må bli strengere på meg selv angående hva jeg bruker penger på, så da er jeg glad jeg skrev ned punkt 1, for det meste av pengeforbruket mitt gikk på søtsaker.

Legge vekk mobilen mer for å fokusere på barna 

Dette er ett utrolig viktig punkt jeg må passe på, jeg vokser opp i en tid der sosiale medier er store delen av dagen. Jeg tar meg selv ofte med å scrolle igjennom alle appen mine, uten å egentlig vite hva jeg ser etter. Barna begynner å bli mer og mer våken og søker oppmerksomhet. Husker helsesøster fortalte meg om artikler der barna sier at de ønsker de var en mobiltelefon, for de får mest oppmerksomhet. Det er jo helt forferderlig syntes jeg, så jeg må skjerpe meg der.

Få en mer voksen garderobe

Jeg har alltid syntes jeg har kledd meg som ett barn, å beundrer så mange andre sine klær. Så jeg har bestemt meg for at jeg sakte men sikkert skal kle meg mer pent og voksent iløpet av året. Men jeg skal jo selvfølgelig spare også, så jeg får ta det sakte men sikkert.

Forbedre bloggen

Nå er jo det bare en måned siden jeg startet å blogge, så jeg har mye å forbedre meg på. Nettopp begynt å bli kjent med siden, å ha mye å lære. Så jeg har ett mål om at i løpet av neste år, skal jeg få ett bedre utsende og innhold på bloggen. Skal også bli flinkere på ta bedre bilder. Kanskje jeg også klarer å klatre høyere på listen enn top 30 også. 

Ta vare på meg selv

Jeg går rundt med skikkelig ammetåke, jeg fokuserer på å lage gode rutiner på barna men glemmer meg selv. Jeg har jernmangel og må ta jerntabletter, for å unngå å være så svimmel og ha hodepine. Men sånne ting går rett i glemmeboken, jeg kan glemme frokost, pusse tenner og alt sånt som er veldig viktig i hverdagen.

ANNONSE //   Buksedress med navn fra mimastjerne

 

Hva er deres nyttårsforsetter og tror du at du klarer å holde de?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

Traumatisk opplevelse

Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, noe som selvfølgelig betyr at det blir masse fyrverkeri. Fyrverkeri er virkelig noe av det fineste å se på, men når jeg var mindre så skjedde det noe som gjorde meg vettskremt.

Vi skulle skyte opp raketter hagen, men i det en av de siste i lunten skulle skytes opp, så veltet den. Noe som gjorde at de ble skutt mot oss istedenfor, så jeg løp med all min kraft inn i bagasjerommet på bilen å gjemte meg. 

Jeg var jo bare rett over 10års alderen, så jeg ble jo halvveis traumatisert kan man si. Etter den hendelsen har jeg helst ønsket å sitte inne, å se ut igjennom vinduet. Eller stå så langt som mulig vekke. 

Det er jo helt tullete å være så redd for fyrverkeri når det er så lenge siden, å sjansen for at det skjer igjen er så liten. Jeg tenkte å overvinne frykten min i år, men nå har jo jeg faktisk endelig en unnskyldning for å ikke gå ut. 

Vell vell, når ungene blir større må jo jeg være den som setter opp raketter. Kan jo ikke overføre frykten min til guttene mine. 

Nå er jeg iallefall veldig spent på å se om de reagerer på rakettene i overimorgen. Ganske kjedelig vis de rett og slett blir livredde, men heldigvis er mamma hjemme for å hjelpe til vis de blir det. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

Katastrofe busstur

 

Igår våknet jeg opp og fant ut at jeg ville ta en tur med ungene til butikken, noe som betyr at jeg måtte ta buss. Jeg er veldig kjent med det å ta buss, men å drasse rundt på en tvillingvogn er jeg ikke flink til. 

Så vi sto opp av sengen og gikk ned til stuen. Jeg matet begge to og byttet bleie på de sånn at de hadde muligheten til å sove en stund. Men jeg måtte jo også fikse klar vognene, men det klarer jeg ikke med unger jentene på meg. Så det stakkars mammahjertet mitt måtte høre på gullene mine gråte, mens jeg løp frem og tilbake for å finne frem ullklær, ta regntrekk på vogn, finne dressene de skulle ha på osv.

Tok heldigvis ikke lange tiden før jeg klarte å bli ferdig, sånn at jeg kunne gå bort å trøste babyene mine. Tok på de ulltøyet og luen for å så legge de i vognen, å de skrek på full hals. Men sekundet jeg hadde fått vognen ute så ble de stille, det kaller jeg magi!

Det var surt og ekkelt vær men jeg tåler å bli litt våt, er jo tross alt en bergenser. Så vi gikk nedover veien til bussen, men var litt bekymret for at vi ikke skulle rekke det. Gikk bare buss en gang i timen, å vis vi ikke rakk det så hadde jeg ikke orket å vente så lenge. Men utrolig nok hadde jeg faktisk klart å planlegge tiden godt, da kom ca 4 minutter før tiden.

Når vi sto på busstoppet begynte jeg å over tenke ting, for jeg liker virkelig ikke mye oppmerksomhet. Å vis jeg kommer drassende med en svær tvillingvogn, kommer jeg til å ha mange øyner på meg. Å når jeg gjør noe nytt så vil jeg helst ikke at folk skal se på, for da er det en sjanse for å dumme seg ut. Noen som jeg selvfølgelig gjorde.

Bussen stoppet for meg, å jeg løfter opp fram hjulene på vognen for å komme meg i bussen. Det var høyt opp men hjulene kom seg opp i bussen iallfall, men når jeg begynte å trille inn så gikk framhjulene i helt feil retning så jeg kjørte jo midt i en vegg. Så jeg måtte stresse og skyndte meg å fikse på vognen før de andre begynte å legge merke til det. Men det gikk jo selvfølgelig ikke, sånn er min flaks. 

Selve bussturen var koselig, var litt redd for at de skulle våkne men det gikk fint. Å jeg er jo livredd for at bussen krasjer eller brå bremser, for ungene ligger jo helt løst oppi der. Men bussturen gikk fint, å vi var kommet til busstoppet vi skulle gå av.  Men smarte meg skulle dumme meg ut der også, trodde det skulle gå bedre nå fordi det var fortau. Men smarte meg klarte å få hjulene mellom bussen og fortauet, hvor uflaks går det ann å ha? Det kaller jeg en katastrofe busstur. 

Selve turen i butikken gikk som en drøm, ungene sov å jeg endte opp med å stor handel. Kanskje ikke det smarteste da jeg egentlig handlet mer enn jeg hadde plass til, men vi moste no pass nedi alle kroker vi fant i vognen før vi tutlet videre til bussen. Vi hadde veldig god tid, så vi gikk bort til buss terminalen istedenfor det nærmest busstoppet.  

Inn på bussen gikk veldig bra hjem, for bussen var tom og den sto i ro. Men gruet meg til å gå utav bussen, for jeg hadde mange tunge matvarer løst under vognen og veien ut av bussen var bratt. Men denne bussturen var jeg faktisk heldig, for det pleier aldri å stå folk på mitt busstopp den veien. Men på vei ut sto det en hyggelig gutt, som spurte om han skulle hjelpe å bære ned vognen. Så veien hjem gikk utrolig bra, for de sov helt til sekundet jeg var utenfor huset, så våknet han ene for han var sulten. 

Jeg syntes egentlig ikke noe om å ta buss med vogn, for jeg liker ikke følelsen av å være stresset og føle meg hjelpeløs. Men det handler jo selvfølgelig bare om å bli vandt til det, er jo en viss teknikk man trenger for å ikke kjøre inn i vegger som jeg gjør.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

Fra festløve til tvillingmor

Processed with VSCO with hb1 preset 

Mitt 2018, fra festløve til tvillingmamma Jeg ser så mange som har skrevet om sitt 2018 år nå når året nærmer seg slutt. Så jeg tenkte å ta en liten gjennomgang fra mitt år, for det har vært så mye som har forandret seg for meg.

 

Januar

I 2017 var jeg på min første nyttårsaften fest, noe som var ganske stort for meg, da jeg aldri har vært den sosiale personen. Så jeg startet ny året med masse god stemning og promille i blodet. I januar var jeg ute og drakk så og si hver helg, fordi jeg hadde funnet gleden i å være sosial. Pleide å glede meg til hver helg for jeg visste hva som skjedde da. Så januar besto av å tilbringe ukedagene på jobb, å være med min mor og bror om ettermiddagen. Å i helgene oversminket jeg meg, å kledde meg fint for å gå ut på byen for å danse, drikke og møte venner.                 Processed with VSCO with hb1 preset 

Februar

Jeg valgte at jeg trengte en forandring i hverdagen, så jeg valgte å melde meg på ett treningssenter. Var flink til å gå der en kort periode i Februar men fant ut at det ble ganske stress å gå ett godt stykke fra bybanen og bort til treningen. Men dette var også perioden jeg begynte å være med barnefaren ganske ofte (kjent hverandre i mange år men aldri vært så mye med hverandre.) Han trente på samme treningssenter som gjorde det lettere for meg å komme meg på trening også. Dro også mye på byen denne måneden, men ikke hver helg som jeg gjorde i Januar.

Mars

Så og si hele denne måneden brukte jeg på å være med barnefaren til ungene. Var med han så og si døgnet rundt unntatt arbeidstiden, så jeg var sjeldent hjemme denne perioden. Var også i byen denne måneden men jeg reiste sammen med barnefaren. 22.Mars våknet opp med kvalme engang i slutten av denne måneden,  men valgte å gå på jobb allikevel pga jeg ikke var hjemme hos meg selv.  Kvalmen ga seg fort da jeg var kommet på jobb så valgte å ta en graviditetstest den dagen. Kjøpte en for å ta med meg hjem, men klarte ikke å vente så jeg tok den på toalettet ved bussholdeplassen. Testen var positiv så hoppet på første bybane til senteret for å kjøpe ny, trodde at jeg tok testen feil. På veien sendte jeg melding til både min mor, bestevenninne og barnefaren, alle var nok like sjokket. Mamma hentet meg å vi gikk hjem for å ta den neste testen sammen som endte opp med å bli positiv igjen. En veldig følelsesladet måned. Dagen etter postitivt test hadde jeg bestilt hotell opphold til meg og mamma for å kose oss, men typisk flaksen min var jeg blitt kvalm da så jeg klarte ikke å spise den gode hotell frokosten.  Men var veldig godt å kunne snakke ut om alt med henne, hun har alltid stilt opp igjennom tykt og tynt.

Processed with VSCO with hb1 preset

April

Startet selvfølgelig måneden med å prøve meg på en aprilsnarr på broren min. Lagde ett skikkelig ekkelt latex sår for å lure han, men mitt dårlige skuespill gjorde at jeg feilet. Den dagen tok også bestevenninnen min meg med på grilling ved sjøen, der vi snakket om alt mulig. Er utrolig heldig som har en venninnene som det, som har vært der for meg fra begynnelsen. Dro også ut med noen kompiser den måneden der vi kastet frisbee og koste oss, men var utrolig rart å gå rundt å holde på den hemmeligheten. Ønsket ikke å si det til noen for jeg var fortsatt usikker på valget mitt. Var lite som skjedde denne måneden, jeg var vell litt i sjokk. Var også litt med barnefaren etter at vi fant det ut men det dabbet av pga jeg ble utrolig kvalm og orket ikke det å være med så mange da.

Mai

I mai ble tiden min brukt hjemme med familien. Vi feiret 17.mai sammen der vi inviterte familien til oss, til deilig grillmat og god dessert. Vi gjorde bare masse koselige ting sammen. En dag tok jeg og mamma bussen til sentrum for å gå rundt i butikker, spise og bare ha en fin opplevelse sammen. En dag dro vi ut til standen for å bade og sole oss, men jeg følte jo meg ikke bra pga magen hadde nettopp begynt å vise, å jeg var ikke komfortabel med det. Lillebror og mamma hentet meg også en dag etter jobb for å kjøre på pizza restaurant for å spise der. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Juni

Så har vi tiden der jeg ble sjokket for andre gang. Min første ultralyd der jeg skulle få vite om det var gutt eller jente. Jeg skulle jo selvfølgelig på hyttetur med bestekompisen min senere den dagen. Jeg gikk rundt i sjokk når jeg fant ut at det ikke var en gutt, men to gutter i magen min. Jeg trengte egentlig tid til å bearbeide nyhetene men hadde lovet å være med på hytten. Så jeg dro på hytten, men endte fort opp med at mamma måtte hente meg for det ble for mye for meg. Mamma så utrolig som hun er kjørte direkte fra en nattevakt i flere timer for å hente meg hjem. Hadde ikke klart meg uten henne, dropper alt hun har i hendene for å hjelpe de andre rundt henne.

Juli

Da var vi kommet til bursdags måneden min også. Dagen før bursdagen min hoppet vi i bilen for å kjøre på en liten en dags bilferie. Lillebroren min skulle til faren neste dag for å ha sommerferie der også, å broren min sitt største ønske var å sove i bilen. Vi har en utrolig stor bil, så vi bare legger en dobbeltmadrass bak så kan man sove der. Trangt blir det men min mor hadde laget en liten dronning soveplass til meg pga graviditeten. Våknet dagen etterpå for å kjøre på ett hotell å spise deilig hotellfrokost på bursdagen min. Noen dager etter det satte jeg og mamma oss på ett fly for å reise til Tyrkia. På denne turen møtte hun også sin nåværende forlovede, hadde aldri tenkt på denne tiden at det skulle skje men sånn er det jo med alt. Syntes det er så gøy å tenke på at de ikke hadde møttes uten meg, for jeg valgte hotellet. I slutten av juli hadde venninne mine laget en liten babyshower til meg, noe som var veldig koserligt. 

Processed with VSCO with hb1 preset

August

Ny måned kom å jeg måtte si hade til bestevenninnen min, som skulle flytte til Trondheim for å studere. Jeg var veldig trøtt og sliten denne perioden, å jeg hadde begynt å få bekkenløsning som gjorde meg 50% sykemeldt fra jobben.  Så istedenfor 5 arbeidsdager så jobbet jeg 2 og en halv. 

September

Jeg ble 100% sykemeldt fra jobben pga tvillinggravide ikke er like lenge i arbeid som de som er gravid med en.Min mor skulle reise tilbake til Tyrkia i en uke for å møte sin daværende kjæreste så jeg fikk en uke hjemme til å bare totalt slappe av hjemme. Å når mamma kom hjem feiret vi forlovelsen hennes på Egon.

Processed with VSCO with hb1 preset

Oktober

Dette var vell den treigeste måneden jeg noen gang har opplevd. Den besto av masse soving, svangerskapskontroller og spilling på PlayStation. Tok også en tur opp på arbeidsplassen min en dag pga alle de gamle barnehagebarna jeg hadde vært med kom på besøk.

November 

Så kommer vi endelig til favoritt måneden min der gullungene mine kom til verden etter 3 dager i fødsel. November besto av å komme seg på beina igjen etter keisersnitt og bli vandt til mammarollen. Vi tok ungene med på lagunen storsenter for å komme oss ut av huset og vi tok til og med ungene med ut på restaurant. Hadde det vært opp til meg hadde vi bare vært inne, men har heldigvis en mor som pusher meg når det trengs. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Desember 

Føler at desember nettopp startet for tiden har rett og slett flydd av gårde. Det var begynnelsen av desember jeg startet og blogge å syntes det er utrolig at jeg har kommet så langt opp på topplisten på kort tid. Denne måneden har også Thomas og Mathias begynt å smile, noe som er det søteste jeg har sett. Blir så glad hver gang jeg ser ett lite smil på munnen deres. Å så må jeg jo ikke glemme at dette var ungene sin aller første julaften og natt på hotell.

Dette året har skjedd så utrolig mye, humøret har gått opp og ned, men jeg kan si att jeg aldri har vært lykkeligere. Gleder meg til å se hva det nye året har i vente.

Processed with VSCO with hb1 preset

Step by step julesminke

Har har fått en del som har ønsket å se en liten sminke turorial på bloggen min, for å se fremgangsmåten og hvilke produkter jeg bruker. Så her får dere se hvordan jeg sminket meg til julaften i år og jeg legger direkte linker til produktene under. 

Starter med å blande sammen to foundation farger for å komme nærmest min egen farge. Ser ikke ut som at det kan passe men med litt magi så blir der bra til slutt.

 

Brukte huda Beauty og conceal perfect 2 in 1 fondation concealer, som jeg blendet inn med en beautyblender. Det er en utrolig god dekkevne, så jeg kommer til å se ut som en porselensdukke en liten stund.

Går over med instant anti age eraser concealer under øyene, pannen, haken og rundt nesen.

Setter fjeset med rcma pudder.

Varmer opp fjeset med butterbronzer ved kinnbeina, pannen og conturerer nesen.

Setter pudder under kinnbeina og øynene mens jeg gjør øyenskyggen.

Rekkefølgen på øyenskyggen kan dere se under på bildet, men jeg begynner med lyse farger for å unngå skarpe overganger. Palette er morphe sin collab med jaclyn hill.

Øyenskyggen ble ganske mislykket idag da jeg ikke pleier å lage cut crease, men jeg lover at det blir skjult under svære vipper.

Bruker pro concealer for å lage cut crease

Klapper med fingeren glitter øyenskygge på øyelokket. 

Tar en tynn kost å tegner med den mørke øyenskyggen hvor cut creasen er, for å blende den litt inn i resten av skyggen.

Tar svart øyenskygge for å lage en eyeliner med en tynn liten kost. Bruker vanligvis liquid eyeliner men ville at den skulle holde så lenge som mulig. 

Børster vekk pudderet med en liten pudderkost

Bruker sleek sitt highlighter pallet for å highligte nesen, under øyenbrynene, over kinnbeina, munnen og i øyekroken.

Plutselig var øyenbrynene tegnet på, brukte Anastasia dipbrow med denne øyenbrynskosten og Anastasia browgelBobbi Brown blush for å få litt farge i fjeset og blende ut highlighteren mer for å unngå sterke overganger.

Bruker house of lashes vippelim og duff lashes, for å skjule den rotete øyenskyggen

Processed with VSCO with hb1 preset

Avsluttet looken med huda beauty liquid lipstick

Så er sminken ferdig, gjerne avslutt med en settingspray, for at sminken skal holde seg så lenge som mulig.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

Ingenting gikk som planlagt

Jeg skrev på lille julaften at vi var så smart, å pakket alt i forveien for unngå stress om morgenen. Vi hadde fått tidlig innsjekk, å hadde plan om å være på hotellet i allerede 10 tiden om morgenen. Men når jeg ble vekket av ungene litt over klokken ni, lå ennå min mor og bror i sengen. Så jeg tok en rolig start på dagen, der jeg lå med ungene som nettopp har begynt å smile, å ingenting er bedre enn å starte dagen til masse baby smil.

Mamma våknet tilslutt å kom inn til meg for å bære den ene tvillingen ned, mens jeg kom ned med nestemann. Egentlig skulle vi vært på hotellet rundt denne tiden, men så innså vi jo hvor mye som faktisk var glemt å pakke. Jeg og mamma hadde planer om å ta fine bilder av oss på hotellet, men hadde helt glemt vekk halvparten av det vi skulle ha med oss. 

Så vi endre opp med å spurte rundt i huset med en baby på hver av oss, som to gærne apekatter som jaktet etter bananer. Men det tar jo sin tid da guttene må spise og de må bytte bleie underveis, så fort ble klokken 12 før vi kom oss ut av huset. Planen var å stoppe innom senteret for å kjøpe lunsj da vi trengte mat, men fort så vi at det var stengt når vi kjørte forbi. Så vi måtte tenke på mat når vi kom frem. 

På hotellet parkerte vi i garasjen, tok ungene i vognen å drasset med oss en haug med bagasje vi tok med. Vi fikk til og med ikke med oss all bagasjen den første runden, så min mor måtte en tur ned igjen for å hente resten etter vi hadde sjekket inn.

Når vi hadde sjekket inn å gikk til rommet så hadde jeg og mamma veldig store forhåpninger, det var jo tross alt en master suite vi hadde bestilt. Så vi hadde jo et lite håp om at det var gigantisk å hadde badstue, så vi var jo litt skuffet ved første øyekast.  

Men lillebroren min derimot, han løp rundt i alle rommene å danset en skikkelig lykkedans mens han sa det var den beste dagen i livet sitt. Å det tok jo ikke lange tiden før jeg og mamma innså hvor fint det var også. 

Når vi hadde funnet oss til rette måtte vi fikse lunsj, for vi var blitt så sulten alle mann. Så vi valgte å bestille pizza fra restauranten på hotellet, for da kunne vi ta med maten på rommet. Så vi bestilte to medium pizzaer for litt over 300kr, å vi ble så svært skuffet når pizzaen rett og slett smakte så fælt. Men var ikke noe vi kunne gjøre med det da. 

Etter å ha tvunget i oss en fæl pizza begynte jeg og mamma å fikse oss mens lillebror satt i stuen å så på TV mens han bygde lego. Så tok jeg og mamma noen bilder når vi hadde fikset oss, men ting går treigt med to små som krever mye. 

Til middagstid fant vi ut at vi skulle ta en billig middag med å kjøre til McDonalds, men der gikk jo vi selvfølgelig på en smell da vi måtte betale 150kr for å komme ut. Så middagen ble ikke så billig som vi hadde tenkt ut, men sånn gikk det no. 

Vi koste oss iallefall med mat på hotellrommet, før jeg og guttene gikk inn på rommet for å prøve å få de til å sovne. Det var litt rart for de å sove på nytt sted, så de byttet litt på å være urolig. Måtte ligge med en av de på meg frem til rundt 3-4 om natten, før de sovnet å jeg klarte å sove dypt frem til kokken 7. 

Klokken 7 kom mamma inn til meg for å spørre om vi skulle gå til frokost for vi hadde nemlig planlagt å snike til oss frokost to ganger. Så vi gjorde oss klar til å spise, så gikk vi ned å spiste deilig frokost.

Så gikk vi opp å åpnet gavene som dere kan lese om HER, før vi gikk  å spiste frokost ennå engang. Senere på dagen gikk vi i familiebesøk hos min mormor som vi pleier vært år, deilig mat og god stemning. Men alle var så sikker på at ungene aldri skriker, pga de var rett og slett overraskende rolig. De lå fint å sov under middagen og desserten, så jeg tror rett og slett vi må ha jul oftere vis de sover så godt.

Beklager for ett rotete innlegg, men det ble skrevet i full fart da ungene har begynt å være så mye våken. Så jeg ønsker å bruke masse tid med de. 

Håper alle hadde en fantastisk julaften og at julen videre blir like bra.

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT AAS019

Min mor tror hun ikke får julegave av meg

God morgen alle sammen, nå sitter vi på hotellet å har nettopp spist frokost og åpnet gaver fra hverandre. Vi har alltid som en liten morgen tradisjon der vi gir hverandre en liten gave om morgenen. Men fordi Brage snart blir hentet av faren sin for å feire julaften der så fikk han en stor hoved gave av både meg og mamma. Å Brage har alltid elsket lego ninjago, så han fikk to forskjellige ninjago drager som han var storfornøyd med.

 

Av mamma fikk jeg en 500kr, to ullgensere og en ullbukser. Noe som passet utrolig bra da jeg har løpt rundt på hotellet å vært kald, pga jeg ikke pakket så smart. Så ullklærne er allerede blitt tatt i bruk.Brage hadde med både julegave til meg og mamma, som han hadde laget på skolen. Noe som er så gøy for hjemmelagde barne gaver er det beste.  Mamma fikk et kjempefint hjemmelaget gave, mens jeg fikk to lys glass.

 

Men min mor stakkars tror sikkert ikke hun får julegave av meg, men jeg har dessverre ikke en julegave til henne som kunne pakkes inn. Men den kommer klokken 12, så hun får bare lure på hva det kan være.  

Jeg ønsker alle en fantastisk jul, å at dere får masse god mat. Jeg skal iallfall kose meg med pinnekjøtt idag, så er jeg tilbake imorgen vis jeg ikke har falt i dvale av all maten.

 

 

 

 

Nå reiser vi!

Processed with VSCO with hb1 preset

Nå er dagen endelig her, som vi har gledet oss ekstremt mye til. Igår pakket vi alt fra sminke til finklær og masse mer for at vi nå skal hoppe i bilen å kjøre.

Vi gjorde alt ferdig igår for å slippe å stresse idag, å kan med ett smil på munnen si at vi hvert øyeblikk er vi fremme på hotellet. Mamma bestilte hotellrom for meg, mamma, lillebror og tvillingene som vi skal sove på natt til julaften. Å ikke bare hvilket som helst rom, men suite. Så vi får stor plass å kan kanskje også få en badstu på rommet, så jeg gleder meg til å se på det.

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg syntes det er helt utrolig deilig å tenke på, at når vi våkner på julaften så får vi deilig hotellfrokost, å hotellfrokost er det beste jeg vet. Ingenting er bedre enn å starte en dag med egg, bacon, bønner i tomatsaus og croissant. 

Lillebroren min skal også feire jul hos pappaen sin i år, så jeg er utrolig glad for at han iallfall får startet julen sin hos oss. Så da skal han få åpne julegavene fra meg og mamma om morgenen, før faren kommer å henter han.Processed with VSCO with hb1 preset

Så idag har vi tidlig innsjekk for å få mest mulig ut av dagen, å imorgen har vi sein utsjekk. Da blir broregutten min hentet av faren, før jeg, mamma og tvillingene kjører hjem for familiebesøk hos mormoren og bestefaren min. Da blir det deilig pinnekjøtt til middag, sikkert noe godt til dessert før alle samles i stuen for julegave åpning. Hvor lenge vi blir der er vanskelig å si på forhånd, da vi må se det ann på guttene.

Tenk at dette blir babyene mine sin første jul! Gleder meg til å skrive om hvordan deres første jul var. Men for å følge med på oppholdet på hotellet imorgen så legg meg til på Snapchat for oppdateringer.    

Du finner meg på Snapchat HER

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg er blitt en MILF

Processed with VSCO with hb1 presetOpp igjennom årene har en del kompiser av meg og bekjent kalt min mor for milf. Hun er ung og holder seg godt, så det er jo ikke rart at hun får slike kommentarer. De fleste bruker jo sikkert ordet som ett kompliment. Gratulerer til deg, du har fått barn og ser fremdeles bra nok ut til å hoppe til sengs. Blir jo nesten sånn vis man tenker igjennom det.

Men har funnet ut igjennom hele graviditeten at milf er så utrolig mye brukt av guttene. Før jeg var gravid så fikk jeg høre overalt at min mor var milf, under graviditeten sa alle jeg kom til å bli en milf, å nå har jeg senest idag fått beskjed om at jeg er milf. Jeg føler meg beæret kan man si.

Processed with VSCO with hb1 preset

Men tanken har jo slått meg at jeg helst ikke ønsker å bli stemplet som en milf. Frem til nå har jeg sagt tusen takk til alle som har kalt meg milf, men jeg vet ikke hvorfor jeg takker for at de sier at de vil ha meg til sengs? Syntes det rett og slett blir litt for dumt. Jeg er 99,9% sikker på at de fleste jenter og damer sitter pris på ett litt mer gjennomtenkt kompliment, enn å få order milf stemplet i pannen. 

Men for all del så mener jo de ikke noe stygt med det, det er jo ment godt. Så jeg kommer ikke til å slutte å takke når folk sier slikt. Men jeg vil helst ikke at barna mine skal vokse opp, å høre opp igjennom årene at moren deres blir kalt en milf. 

Men det er jo det som er litt skummelt også, for ting forandrer seg med årene. Når jeg var liten så følte jeg meg så uskyldig, da jeg ikke turte å ta i en gutt før ungdomsskolen. Å brukte barneskole tiden på å leke med pet shop og være med venninner. Å jeg som har jobbet med 1-3 klasse i praksis kan si at det er store forandringer. 

Små barn idag er mye mer tøff i kjeften enn jeg kan huske, banning og de har så mye mer kunnskap om ting de ikke burde tenke på enda. Husker når jeg hadde praksis på samme sted som en venninne, så var jeg med første klasse og hun med andre klasse. Så fortalte hun meg at en i klassen, hadde begynt å snakke med henne om tiss mot tiss å hva det gikk ut på.

Jeg er ekstremt glad for at jeg ikke kom i den situasjonen da jeg hadde blitt helt stum og sjokkert. Så når barn begynner å snakke om slike ting nå, hvem vet hva de snakker om når mine barn går på skolen. 

Jeg vil iallfall helst slippe at mine barn kommer å sier at de har hørt noen kalle meg milf, å de lurer på hva det betyr i ung alder?. Da bestiller jeg første flybilletten jeg finner, å løper. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Hva er deres tanker rundt ordet milf? Ser dere på det som ett uskyldig kompliment eller frekt?