Jeg vant morsdags konkurranse!

Gratulerer med overstått til alle mødre der ute. Igår var min aller første morsdag, som ble brukt på hjemreise fra danskebåten og deilig middag hjemme med min mor, lillebror og guttene mine. Vi hadde egentlig planlagt å lage biff på morsdagen, men fant egentlig ut av vi heller hadde lyst på nachos.

Etter en helg på Danskebåten så hadde guttene kommet ut av rutinene sine, så de var ganske overtrøtt. Så min mor passet guttene mens jeg fikk laget middagen. Syntes det er deilig å få en liten pause fra å passe under heletiden, så det å lage middag er en deilig liten pause.

Vi gjorde ikke noe særlig mye mer ut av morsdagen, men jeg ser ikke behov i det heller. Men det som er gøy er jo at jeg nå idag fikk opp en varsel på Facebook, der det står at Peppes pizza har tagget meg i noe. Ble jo litt usikker først for jeg har jo ikke peiling på hva jeg selv melder meg på.

Men det var jo veldig koselig å se at jeg har vunnet to store pizzaer og 4 brus som jeg kan ta med familien min på, eller hente pizzaen med oss hjem. Jeg har egentlig litt sånn vinner flaks på slike Facebook konkurranser. Jeg har før vunnet sushi, karaoke mikrofon, pizzabakeren og nå Peppes pizza! Hehe.. Det er jo ganske gøy.

Håper alle hadde en fin morsdag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg